Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για τον ρόλο του, την τελευταία ταινία και τον... χορό μιλά ο κινηματογραφικός «Χάρι Πότερ»

Για τον ρόλο του, την τελευταία ταινία και τον… χορό μιλά ο κινηματογραφικός «Χάρι Πότερ»

Ένα γλυκόπικρο συναίσθημα, αλλά και μια αίσθηση ανακούφισης δηλώνει ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, γνωστός και ως «Χάρι Πότερ», ότι θα του μείνει μετά το τέλος της σειράς ταινιών που τον έκαναν διάσημο. Για την ταινία μιλά και ο σκηνοθέτης, Ντέιβιντ Γέιτς.

Ένα γλυκόπικρο συναίσθημα, αλλά και μια αίσθηση ανακούφισης δηλώνει ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, γνωστός και ως «Χάρι Πότερ», ότι θα του μείνει μετά το τέλος της σειράς ταινιών που τον έκαναν διάσημο.

«Ήταν μια υπέροχη δουλειά. Από την άλλη, δέκα χρόνια με τον ίδιο χαρακτήρα είναι πολύς καιρός και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να φύγω και να κάνω και άλλα πράγματα» δηλώνει ο -όχι και τόσο μικρός πια- Ράντκλιφ.

Ο Ντ.Ράντκλιφ μιλά και για την επιλογή του να χωριστεί το τελευταίο βιβλίο σε δύο μέρη.

«Μόλις μάθαμε ότι το βιβλίο δεν θα γινόταν μία ταινία, ότι θα χωριζόταν σε δύο, μας φάνηκε η πιο σωστή επιλογή, γιατί αν προσπαθούσαν όλα να χωρέσουν σε μία ταινία πολλά θα έπρεπε να κοπούν, πολλά που σε αυτή την ταινία τα βλέπουμε» δηλώνει ο νεαρός πρωταγωνιστής.

Ο Ντ.Ράντκλιφ μιλά και για τη σκηνή χορού που μοιράζεται με την πρωταγωνίστριά του «Ερμιόνη» -κατά κόσμον Έμμα Γουότσον-, λέγοντας ότι η σκηνή ήταν αμήχανη, όπως θα έπρεπε για δύο ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από χορό.

Στην ταινία, ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη προσπαθούν να βρουν και να καταστρέψουν τους Πεμπτουσιωτές –το μυστικό αθανασίας του Βόλντεμορτ στο δρόμο για την τελική αναμέτρηση καλού και κακού (την οποία θα δούμε στο δεύτερο μέρος).

Την ίδια ώρα, οι Σκοτεινές Δυνάμεις απειλούν να τους καταστρέψουν. Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ επιστρέφει στον ρόλο του μαθητευόμενου μάγου με τους Ρέιφ Φάινς, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Μάγκι Σμιθ να συμπληρώνουν το καστ.

Η ταινία Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Α’ Μέρος προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους. Σε λίγους μήνες θα ακολουθήσει και η προβολή του δεύτερου -και τελευταίου- μέρους της ταινίας.

Για την ταινία μιλά και ο σκηνοθέτης, Ντέιβιντ Γέιτς. Δηλώνει ότι του αρέσε που υπήρχαν και εξωτερικά γυρίσματα, εκτός από τις εσωτερικές σκηνές.

«Όταν κάναμε τις προηγούμενες ταινίες ήμασταν αναγκασμένοι να γυρίζουμε τις περισσότερες σκηνές σε στούντιο, μιας και εκτυλίσσονταν στο Χόγκουαρτς. Στο Οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος Α, μας δίνεται η ευκαιρία να βγούμε έξω και να βγάλουμε έξω και τους χαρακτήρες».

«Υπάρχει μια τεράστια ομάδα με την οποία κάνουμε μαζί αυτή τη δουλειά και είναι και για τους συνεργάτες μου πολύ καλό το να βγαίνουμε έξω να γυρίζουμε σκηνές, είναι σαν ένα μεγάλο περιπλανώμενο τσίρκο που πηγαίνει στην Ουαλία ή στη Σκωτία ή αλλού. Αυτές οι ρυθμικές εναλλαγές μας κρατούν όλους σε εγρήγορση» δηλώνει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024