Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «Ερμιόνη» και ο «Ρον» μιλούν για το τελευταίο Χάρι Πότερ

Η «Ερμιόνη» και ο «Ρον» μιλούν για το τελευταίο Χάρι Πότερ

Οι κινηματογραφικοί Ρον και Ερμιόνη (κατά κόσμον Ρούπερτ Γκριν και Έμμα Γουότσον) μιλούν για την τελευταία ταινία της σειράς ταινιών Χάρι Πότερ, την εμπειρία των γυρισμάτων και το πόσο λυπηρό είναι να αφήνεις πίσω σου το δωμάτιο που έζησες επί δέκα χρόνια.

Οι κινηματογραφικοί Ρον και Ερμιόνη (κατά κόσμον Ρούπερτ Γκριν και Έμμα Γουότσον) μιλούν για την τελευταία ταινία της σειράς ταινιών Χάρι Πότερ, την εμπειρία των γυρισμάτων και το πόσο λυπηρό είναι να αφήνεις πίσω σου το δωμάτιο που έζησες επί δέκα χρόνια.

«Υπήρχαν μερικές στιγμές που στεκόμουν και σκεφτόμουν: «Όλο αυτό είναι φανταστικό. Και αυτή θα είναι η τελευταία φορά». Μόνο τα σετ να σκεφτείς. Το πόσα χρήματα είχαμε για να φτιάξουμε αυτά τα μοναδικά κομμάτια. Δεν ξέρω αν ποτέ θα ξαναδουλέψω σε κάτι τόσο μεγάλο. Οπότε απολάμβανα την κάθε στιγμή» λέει η Έμμα Γουότσον, που ερμηνεύει την τετραπέρατη Ερμιόνη -πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η Ερμιόνη είναι το καλύτερο στοιχείο του πρώτου μέρους του Χάρι Πότερ και των Κλήρων του Θανάτου.

«Η Warner Bros περίμενε ότι θα θέλαμε αναμνηστικά γι’ αυτό πριν έχουμε την ευκαιρία να τριγυρίσουμε και να κλέψουμε τίποτα, μας έδωσαν αναμνηστικά. Εγώ πήρα το ραβδί μου και τη χρονομηχανή της Ερμιόνης, καθώς και έναν μανδύα» λέει.

Περιγράφει ως συγκινητική τη διαδικασία του να πακετάρει τα πράγματά της. «Ήταν σαν να έφευγα από το σπίτι δηλώνει».

Η σκηνή με τους επτά Χάρι Πότερ είναι η πιο αγαπημένη του Ρούπερτ Γκριν, του ατσούμπαλου, αλλά γλυκύτατου Ρον.

Ο Ρ.Γκριν περιγράφει τα δύο φιλμ ως τελείως διαφορετικά.

Όσο για τα αισθήματά του για το γεγονός ότι αυτή η ταινία σηματοδοτεί το τέλος της σειράς ταινιών Χάρι Πότερ; «Νομίζω ότι θα εμφανίζεται πάντα στη ζωή μου με κάποιον τρόπο» λέει.

«Ένιωσα συγκίνηση, με εξέπληξε το πόσα σήμαινε για μένα. Το να ξεκαθαρίζω το δωμάτιό μου μετά από δέκα χρόνια, ζούσα εκεί σε αυτό το δωμάτιο για δέκα χρόνια και υπήρχαν παιχνίδια που είχα φέρει στην πρώτη ταινία και με έκανε να συνειδητοποιήσω το πόσο διάστημα βρισκόμουν εκεί. Μου προκάλεσε θλίψη» καταλήγει.

Στην ταινία, ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη προσπαθούν να βρουν και να καταστρέψουν τους Πεμπτουσιωτές –το μυστικό αθανασίας του Βόλντεμορτ στο δρόμο για την τελική αναμέτρηση καλού και κακού (την οποία θα δούμε στο δεύτερο μέρος).

Την ίδια ώρα, οι Σκοτεινές Δυνάμεις απειλούν να τους καταστρέψουν. Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ επιστρέφει στον ρόλο του μαθητευόμενου μάγου με τους Ρέιφ Φάινς, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Μάγκι Σμιθ να συμπληρώνουν το καστ.

Η ταινία Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Α’ Μέρος προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους. Σε λίγους μήνες θα ακολουθήσει και η προβολή του δεύτερου -και τελευταίου- μέρους της ταινίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024