Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πρόσωπα της «Μικράς Αγγλίας» σε ένα βίντεο

Τα πρόσωπα της «Μικράς Αγγλίας» σε ένα βίντεο

Τα πρόσωπα της ιστορίας της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, Μικρά Αγγλία, παρουσιάζει ένα βίντεο. Από τον θείο Αιμίλιο μέχρι την καθηγήτρια Νανά και από την νεαρή Όρσα, παράφορα ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Μαλταμπέ, έως την αδελφή της Μόσχα και τη μητέρα των κοριτσιών Μίνα, το σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάνη και η ταινία του Παντελή Βούλγαρη παρουσιάζουν τον μικρόκοσμο της Άνδρου τις δεκαετίες του 1930 και του 1940.

Τα πρόσωπα της ιστορίας της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, Μικρά Αγγλία, παρουσιάζει ένα βίντεο.

Από τον θείο Αιμίλιο μέχρι την καθηγήτρια Νανά και από την νεαρή Όρσα, παράφορα ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Μαλταμπέ, έως την αδελφή της Μόσχα και τη μητέρα των κοριτσιών Μίνα, το σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάνη και η ταινία του Παντελή Βούλγαρη παρουσιάζουν τον μικρόκοσμο της Άνδρου τις δεκαετίες του 1930 και του 1940.

Η 20χρονη Όρσα (Πηνελόπη Τσιλίκα) είναι ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ (Ανδρέας Κωνσταντίνου). Η μικρότερη αδελφή της, Μόσχα (Σοφία Κόκκαλη), δυναμική και γεμάτη όνειρα, θέλει να φύγει από την Άνδρο, να αποδράσει από τη μοίρα των γυναικών του νησιού να παντρεύονται ναυτικούς που όλο λείπουν ή θαλασσοπνίγονται. Για τη μητέρα τους, Μίνα (Αννέζα Παπαδοπούλου), σύζυγο καπετάνιου που προτιμά το Ατλάντικ Σουρ από το σπίτι του, ο έρωτας είναι κακός μπελάς και πόνος. Παρακάμπτοντας τα αισθήματα των κοριτσιών της, συνωμοτεί, αξιοποιεί γνωριμίες και τις παντρεύει με γνώμονα το συμφέρον. Την Όρσα, με τον πλοιοκτήτη και καπετάνιο Νίκο Βατοκούζη (Μάξιμος Μουμούρης) και λίγο αργότερα τη Μόσχα, με τον καπετάνιο πλέον, Σπύρο. Άθελά της, ναρκοθετεί το ίδιο της το σπιτικό. Το διώροφο που έχτισε με τα εμβάσματα του άντρα της. Στο κάτω σπίτι η Όρσα. Στο πάνω η Μόσχα.

Τους ρόλους της ταινίας ερμηνεύουν οι: Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μάξιμος Μουμούρης, Βασίλης Βασιλάκης, Χρήστος Καλαβρούζος, Ειρήνη Ιγγλέση, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Αγγελική Παπαθεμελή, Χρύσα Παπαϊωάννου, Κώστας Κλεφτόγιαννης, Κατερίνα Αντωνακάκη, Ζωή Λιανοστάθη, Κλέα Σαμαντά, Βασίλης Πομώνης, Νίκος Παντζόπουλος, Μιράντα Ζησιμοπούλου, Ιωάννα Πιατά, Ρεγγίνα Λεβεδιάνου, Αινείας Τσαμάτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024