Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρωμα «αληθινού θράσους» φαίνεται να συναρπάζει το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου

Άρωμα «αληθινού θράσους» φαίνεται να συναρπάζει το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου

Η απονομή του Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου ίσως οδηγήσει στη βράβευση μια μικρής με αληθινό θράσος. Πρόκειται για την 15χρονη Χάιλι Στάινφιλντ, την πρωταγωνίστρια στην ταινία των αδελφών Κοέν «Αληθινό Θράσος». Μαζί της κονταροχτυπιούνται η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ από τον «Λόγο του Βασιλιά», η Μελίσα Λίο και Έιμι Άνταμς από την ταινία «The Fighter» και η Τζάκι Γουίβερ από το «Animal Kingdom».

Ατρόμητη, δυναμική, με αληθινό θράσος, η 15χρονη Χάιλι Στάινφιλντ τα κατάφερε με την πρώτη. Μπήκε με φόρα στον χώρο της αμερικανική κινηματογραφικής βιομηχανίας, καθώς με την ερμηνεία της στο «Αληθινό Θράσος» των αδελφών Κοέν το κορίτσι από την Καλιφόρνια διεκδικεί το πρώτο της Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου.

Επίσης δυναμική η υποψηφιότητα της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, που υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ στην ταινία «Ο Λόγος του Βασιλιά». Είναι εκείνη που έσπρωξε τον σύζυγο της βασιλιά Γεώργιο Στ’ να βρει τη φωνή του και να αποδείξει σε όλους ότι αξίζει να είναι στον θρόνο.

Η ταινία «The Fighter» του Ντέιβιντ Ράσελ κέρδισε δύο υποψηφιότητες β’ γυναικείου ρόλου, μία για την Μελίσα Λίο και μία για την Έιμι Άνταμς. Η μεν πρώτη υποδύεται τη μητέρα του Ιρλανδού μποξέρ Μίκι Γουόρντ και η δεύτερη την σύντροφο του. Και οι δύο παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία του αθλητή, συγκρουόμενες μεταξύ τους για τις επιλογές που πρέπει να κάνει στην καριέρα του.

Τη λίστα των υποψηφίων για το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου συμπληρώνει η Τζάκι Γουίβερ για την ερμηνεία της στο αυστραλιανό γκανγκστερικό δράμα «Animal Kingdom» του Ντέιβιντ Μίτσοντ.

Νένα Σώκου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024