Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Ένας-ένας  οι σταρ του Χόλιγουντ κατέφτασαν στο Kodak Theater, φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες. Κόκκινο και μοβ ήταν τα χρώματα που κυριάρχησαν, ενώ για φέτος ειδικά υπήρχε και ένα «μαύρο χαλί» -ο σύντομος δρόμος για τους σταρ να μπουν στην αίθουσα της τελετής απονομής, αποφεύγοντας τους δημοσιογράφους.

Ένας-ένας οι σταρ του Χόλιγουντ κατέφτασαν στο Kodak Theater, φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες. Κόκκινο και μοβ ήταν τα χρώματα που κυριάρχησαν, ενώ για φέτος ειδικά υπήρχε και ένα «μαύρο χαλί» -ο σύντομος δρόμος για τους σταρ να μπουν στην αίθουσα της τελετής απονομής, αποφεύγοντας τους δημοσιογράφους.

Σάντρα Μπούλοκ, Αν Χάθαγουεϊ, Τζένιφερ Χάντσον επέλεξαν το κόκκινο χρώμα, ενώ μοβ ήταν επιλογή της Νάταλι Πόρτμαν, της Σκάρλετ Γιόχανσον, της Μίλα Κούνις και της Κέιτ Μπλάνσετ (οι δύο τελευταίες διάλεξαν βιολετί δημιουργίες).

Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν -ανάμεσα σε άλλους- η Μισέλ Γουίλιαμς, το φαβορί για το Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου, Κόλιν Φερθ, οι συμπρωταγωνιστές του Τζέφρι Ρας και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Η Μπόναμ Κάρτερ είναι υποψήφια για Όσκαρ Β΄Γυναικείου ρόλου. Στην ίδια κατηγορία συναγωνίζεται με την Μελίσα Λίο και Χάιλι Στάινφελντ -και οι δύο περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Η δεύτερη είναι -μόλις στα 14 της- φαβορί για το βραβείο για την ερμηνεία της στο Αληθινό Θράσος, σε μια κατηγορία που ευνοεί τις εκπλήξεις.

Στο Kodak Theater έφτασε ο σκηνοθέτης του Κυνόδοντα Γιώργος Λάνθιμος μαζί με την Αριάν Λαμπέντ και την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Αγγελική Παπούλια. Στην απονομή και ο Άρον Ράλστον, ο ορειβάτης που ενέπνευσε την ιστορία της ταινίας 127 Ώρες.

«Πώς έχει αλλάξει η ζωή σας;» ρώτησε δημοσιογράφος τον Κόλιν Φερθ, κατά την είσοδο του δεύτερου στο Kodak Theater. Εκείνος έσπευσε να απαντήσει: «Αυτή δεν είναι η ζωή μου. Αυτή είναι απλά μια ακόμα εμπειρία». Και έπειτα έσπευσε να μιλήσει σε Ιταλίδα δημοσιογράφο -σε άπταιστα ιταλικά.

Για πρώτη φορά, η Ακαδημία Κινηματογράφου και Επιστημών καθιέρωσε εκτός από το κόκκινο χαλί, και ένα «μαύρο»: πρόκειται για την «σύντομη οδό» στην αίθουσα της απονομής για όσους σταρ δεν επιθυμούν να δώσουν δεκάδες συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους που στέκονται στο κόκκινο χαλί. Το δρόμο αυτόν επέλεξαν η Χέιλ Μπέρι και ο Τζέσε Άιζενμπεργκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024