Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν «έπιασαν» το φιλί των Μπρόλιν και Μπαρδέμ οι κάμερες των Όσκαρ

Δεν «έπιασαν» το φιλί των Μπρόλιν και Μπαρδέμ οι κάμερες των Όσκαρ

Ο χορός και το φιλί που αντάλλαξαν οι ηθοποιοί Τζος Μπρόλιν και Χαβιέρ Μπαρδέμ δεν ήταν μία από τις σκηνές που κατάφεραν να «συλλάβουν» οι κάμερες που κάλυπταν την τελετή απονομής των Όσκαρ. Παρά τις δεκάδες κάμερες, τελικά, οι θεατές δεν απόλαυσαν το αυθόρμητο φιλί των Μπρόλιν και Μπαρδέμ μιας και η κάμερα στράφηκε κατευθείαν στην σύντροφο του δεύτερου Πενέλοπε Κρουθ.

Στελλάκη Αγγελική

Ο χορός και το φιλί που αντάλλαξαν οι ηθοποιοί Τζος Μπρόλιν και Χαβιέρ Μπαρδέμ δεν ήταν μία από τις σκηνές που κατάφεραν να «συλλάβουν» οι κάμερες που κάλυπταν την τελετή απονομής των Όσκαρ.

Παρά τις δεκάδες κάμερες, τελικά, οι θεατές δεν απόλαυσαν το αυθόρμητο φιλί των Μπρόλιν και Μπαρδέμ μιας και η κάμερα στράφηκε κατευθείαν στην σύντροφο του δεύτερου Πενέλοπε Κρουθ.

«Ο χορός και το φιλί δεν ήταν σχεδιασμένα και εμείς επρόκειτο να δείξουμε πλάνα της Πενέλοπε όταν ο Μπαρδέμ θα ανέβαινε στη σκηνή» δήλωσε ο παραγωγός του σόου Μπρους Κοέν.

«Η αλήθεια είναι ότι το σκηνικό με τον Χαβιέρ και τον Τζος θα αποτελούσε μια εξαιρετική τηλεοπτική στιγμή, αλλά μιας και δεν ήξερε κανείς τι θα γινόταν κόψαμε την εικόνα για να δείξουμε την υπέροχη Πενέλοπε. Μέχρι η κάμερα να ξαναγυρίσει σε αυτούς είχαν φτάσει στο πόντιουμ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024