Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφιέρωμα στον Μποντ στην τελετή απονομής των Όσκαρ

Αφιέρωμα στον Μποντ στην τελετή απονομής των Όσκαρ

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους τα Όσκαρ θα τιμήσουν τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ που φέτος γιόρτασαν τα 50 τους χρόνια. Παραδοσιακά, τα Όσκαρ τιμούν τους Μποντ μόνο στις τεχνικές κατηγορίες ή σε εκείνες της μουσικής ή του τραγουδιού. Η επιτυχημένη πορεία του Skyfall, ωστόσο, -το οποίο δεν αποκλείεται να βρεθεί υποψήφιο σε κάποιες κατηγορίες- και η επέτειος των 50 χρόνων οδήγησαν τους παραγωγούς της τελετής απονομής να κάνουν ένα μεγάλο -αν και καθυστερημένο- αφιέρωμα στον αγαπημένο Βρετανό πράκτορα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους τα Όσκαρ θα τιμήσουν τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ που φέτος γιόρτασαν τα 50 τους χρόνια. Παραδοσιακά, τα Όσκαρ τιμούν τους Μποντ μόνο στις τεχνικές κατηγορίες ή σε εκείνες της μουσικής ή του τραγουδιού.

Η επιτυχημένη πορεία του Skyfall, ωστόσο, -το οποίο δεν αποκλείεται να βρεθεί υποψήφιο σε κάποιες κατηγορίες- και η επέτειος των 50 χρόνων οδήγησαν τους παραγωγούς της τελετής απονομής να κάνουν ένα μεγάλο -αν και καθυστερημένο- αφιέρωμα στον αγαπημένο Βρετανό πράκτορα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα περιλάβουμε στο σόου της απονομής έναν χαιρετισμό για τα 50ά γενέθλια του Τζέιμς Μποντ» δήλωσαν οι παραγωγοί της εκδήλωσης Κρέιγκ Ζάνταν και Νιλ Μέρον.

Οι ίδιοι περιγράφουν τις ταινίες με ήρωα τον Βρετανό κατάσκοπο ως «την μακροβιότερη σειρά στην ιστορία του κινηματογράφου και ένα αγαπημένο παγκόσμιο φαινόμενο».

Η τελευταία ταινία του Μποντ Skyfall με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρέιγκ και σκηνοθέτη τον Σαμ Μέντες είναι η πλέον επιτυχημένη από τις 23 προηγούμενες με εισπράξεις που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Η απόφαση να περιληφθεί στην τελετή απονομής θέμα για τον Τζέιμς Μποντ αναζωπυρώνει τις φήμες ότι η ταινία θα είναι υποψήφια για Όσκαρ.

Ήδη η ταινία και οι παραγωγοί της είναι υποψήφιοι για την υψηλότερη διάκριση των βραβείων της Ένωσης Αμερικανών Παραγωγών, κάτι που θεωρείται ως σοβαρή ένδειξη για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ.

Η τελετή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου με οικοδεσπότη τον Σεθ Μακφαρλέιν, δημιουργό της επιτυχημένη τηλεοπτικής σειράς Family Guy.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024