Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ζωντανή περιγραφή τα βραβεία Όσκαρ στο in.gr

Σε ζωντανή περιγραφή τα βραβεία Όσκαρ στο in.gr

Η μεγάλη βραδιά των Όσκαρ πλησιάζει. Η αναμέτρηση προβλέπεται συναρπαστική, καθώς τα πάντα είναι ανοιχτά. Το βράδυ της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου (ξημερώματα Δευτέρας) παρακολουθείστε τη ζωντανή περιγραφή της τελετής απονομής των Όσκαρ. Από τη 01:00 τα ξημερώματα και μετά το in.gr θα σας ενημερώνει για τους νικητές, θα μεταφέρει οσκαρικές πληροφορίες και θα παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή απονομής.

Η μεγάλη βραδιά των Όσκαρ πλησιάζει. Η αναμέτρηση προβλέπεται συναρπαστική, καθώς τα πάντα είναι ανοιχτά. Το βράδυ της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου (ξημερώματα Δευτέρας) παρακολουθείστε τη ζωντανή περιγραφή της τελετής απονομής των Όσκαρ.

ΔΕΙΤΕ:

Από τη 01:00 τα ξημερώματα και μετά το in.gr θα σας ενημερώνει για τους νικητές, θα μεταφέρει οσκαρικές πληροφορίες και θα παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή απονομής.

Αν και το Argo φαντάζει φαβορί, η ταινία μπορεί να «σκοντάψει» τελικά στο γεγονός πως ο σκηνοθέτης της, Μπεν Άφλεκ, δεν είναι υποψήφιος για Όσκαρ.

Στην ιστορία του θεσμού μόλις τρεις ταινίες έχουν κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας χωρίς ο σκηνοθέτης τους να είναι υποψήφιος. Η τελευταία ήταν Ο Σοφέρ της Κυρίας Ντέιζι το 1989.

Ο Λίνκολν από την άλλη είναι μία ταινία που θα άρεσε πολύ στην Ακαδημία. Μπορούν, όμως, τα Όσκαρ να αναγνωρίσουν το «ρεύμα» που έχει δημιουργηθεί υπέρ του Argo και να ψηφίσουν την ταινία του Σπίλμπεργκ, η οποία δεν έχει κερδίσει κανένα μεγάλο βραβείο; Η απάντηση είναι «μάλλον όχι».

Ο Σπίλμπεργκ θα πρέπει να συμβιβαστεί -αν συμβιβαστεί- με το Όσκαρ Σκηνοθεσίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024