Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σεθ ΜακΦάρλαν ανεβάζει τα νούμερα τηλεθέασης των Όσκαρ

Ο Σεθ ΜακΦάρλαν ανεβάζει τα νούμερα τηλεθέασης των Όσκαρ

Περίπου 40,3 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ παρακολούθησαν την τελετή απονομής των Όσκαρ, ένα εκατομμύριο περισσότεροι από το 2012. Παρά την μάλλον χλιαρή παρουσίαση του Σεθ ΜακΦάρλαν θεωρείται ότι η παρουσία του δημιουργού του Family Guy ήταν εκείνη που ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης. Σύμφωνα με την εταιρεία στατιστικής Nielsen, η παρουσία του ΜακΦάρλαν προσέλκυσε κυρίως το ανδρικό κοινό, είτε εφήβους, είτε άνδρες ηλικίας 18 έως 49 ετών. Η ίδια η παρουσίαση δεν ενθουσίασε και πολλοί τη χαρακτήρισαν σεξιστική.

Περίπου 40,3 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ παρακολούθησαν την τελετή απονομής των Όσκαρ, ένα εκατομμύριο περισσότεροι από το 2012. Παρά την μάλλον χλιαρή παρουσίαση του Σεθ ΜακΦάρλαν θεωρείται ότι η παρουσία του δημιουργού του Family Guy ήταν εκείνη που ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το ABC, η τελετή απονομής συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση των τελευταίων τριών χρόνων.

Την περσινή βραδιά των Όσκαρ με παρουσιαστή τον Μπίλι Κρίσταλ παρακολούθησαν 39,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ την τελετή απονομής του 2011 είχαν παρακολουθήσει 37,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Σύμφωνα με την εταιρεία στατιστικής Nielsen, η παρουσία του ΜακΦάρλαν προσέλκυσε κυρίως το ανδρικό κοινό, είτε εφήβους, είτε άνδρες ηλικίας 18 έως 49 ετών.

Ο ΜακΦάρλαν απέσπασε μάλλον αρνητικά σχόλια και πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν τα αστεία του σεξιστικά.

Δεν βοήθησαν τα αστειάκια του με τις νεαρές ηθοποιούς που έχουν δείξει το στήθος τους στη μεγάλη οθόνη, τα οποία μάλλον εξόργισαν τις θηλυκές υπάρξεις που βρίσκονταν στο Dolby Theater.

Οι περισσότερες, όπως η Ναόμι Γουότς και η Σαρλίζ Θερόν, δεν ήξεραν που να κρυφτούν, ενώ μόνο η Τζένιφερ Λόρενς χάρηκε γιατί δεν έχει εμφανιστεί γυμνή σε ταινία.

Πολλά μέλη της χολιγουντιανής κοινότητας έσπευσαν, πάντως, να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον ΜακΦάρλαν μέσω Twitter.

Σύμφωνα με τον Ράσελ Κρόου, η παρουσίασή του ήταν πολύ καλή και χειρίστηκε το όλο θέμα «με χάρη», ενώ ο Στιβ Μάρτιν τον χαρακτήρισε «θαυμάσιο».

Στον λογαριασμό του στο Twitter ο ΜακΦάρλαν έγραψε ότι η γάτα του του είπε ότι το σόου πήγε καλά, αλλά πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναπαρουσιάσει τα Όσκαρ εάν οι διοργανωτές του το ζητούσαν.

Ένα από τα κουτσομπολιά της βραδιάς, αφορά την αποπομπή από την αίθουσα της παραγωγού του Paperman. Ακολουθώντας το σενάριο της ταινίας, η παραγωγός Κριστίνα Ριντ πετούσε χάρτινα αεροπλανάκια στο κοινό μετά τη βράβευση της ταινίας με Όσκαρ και οι άνδρες ασφαλείας του Dolby Theater αναγκάστηκαν να τη βγάλουν για λίγο έξω από την αίθουσα.

Υπενθυμίζεται ότι το Argo κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ το βραβείο Σκηνοθεσίας απέσπασε ο Ανγκ Λι για τη Ζωή του Πι. Η ταινία του Ανγκ Λι κέρδισε τα περισσότερα βραβεία -συνολικά τέσσερα.

Ιστορικό ρεκόρ για τον Ντάνιελ Ντέι Λούις, ο οποίος έγινε ο πρώτος άνδρας ηθοποιός που έχει κερδίσει τρεις φορές Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου (για το Λίνκολν), ενώ βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου κέρδισε η Τζένιφερ Λόρενς για την ερμηνεία της στον Οδηγό Αισιοδοξίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024