Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οδηγήστε μια Ferrari!

Οδηγήστε μια Ferrari!

Απολαύστε την οδήγηση ενός θρύλου! Το πακέτο περιλαμβάνει 15 λεπτά οδηγίες και γνωριμία με τη Ferrari που θα οδηγήσετε και 15 λεπτά οδήγηση μιας Ferrari 360 Modena! 

Απολαύστε την οδήγηση ενός θρύλου! Το πακέτο περιλαμβάνει 15 λεπτά οδηγίες και γνωριμία με τη Ferrari που θα οδηγήσετε και 15 λεπτά οδήγηση μιας Ferrari 360 Modena! Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο από το στόλο πολυτελών αυτοκινήτων Baladeur.gr, στη διάθεσή σας! Ένα αντικείμενο λατρείας αλλά και σύμβολο κοινωνικού στάτους, δικό σας για μια βόλτα σε πραγματικές συνθήκες.

Τοποθεσία:
Οι εμπειρίες οδήγησης & συνοδήγησης Ferrari έχουν βάση τη Γούναρη 19 στη Γλυφάδα Αττικής και υλοποιούνται σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο της Αθήνας. Ο ορισμός της αφετηρίας γίνεται από το Baladeur.gr κατά το κλείσιμο του ραντεβού ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν (καιρός, events κλπ). Ενδείκνυται να κλείνετε ραντεβού τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα ή και πολύ περισσότερο αν πρόκειται για καλοκαίρι ή γιορτές και αργίες. Σε περίπτωση κακοκαιρίας τα ραντεβού αναβάλλονται.

Επισημάνσεις:
Με την αγορά αυτής της Εμπειρίας εμείς αποστέλλουμε είτε σε εσάς που αγοράζετε το Δώρο είτε κατευθείαν στο δωρολήπτη σας τη συσκευασία δώρου. Έχετε περιθώριο 9 μηνών από την ημ/νία αγοράς για να κλείσετε ραντεβού και να απολαύσετε αυτή την εμπειρία. Η εμπειρία διαρκεί περίπου 30΄ και απευθύνεται σε 1 άτομο ηλικίας από 20 ετών και άνω, κάτοχο διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου για τουλάχιστον 2 χρόνια. Συνοδηγός σας θα είναι έμπειρος σύμβουλος οδήγησης Ferrari. Υποχρεωτική χρήση ζώνης & η προσκόμιση διπλώματος οδήγησης. Maximum βάρος/επιβάτη 130 κιλά. Επιτρεπόμενο ύψος από 1.50m έως 2m. Η Ferrari που θα οδηγήσετε θα είναι 360 Modena ή και ακόμα μεγαλύτερη ανάλογα με τις συνθήκες.

Agenda:
Για maximum 15΄ μπορείτε να ακούσετε τις οδηγίες για τον τρόπο οδήγησης της Ferrari, να τη θαυμάσετε και αν θέλετε να βγάλετε φωτογραφίες. Έπειτα από τη θέση του οδηγού απολαμβάνετε οδήγηση Ferrari για 15′. Στο τέλος παίρνετε αναμνηστικό Certificate της εμπειρίας σας! Ο συνοδηγός σας έμπειρος οδηγός Ferrari, σας δίνει tips για επαγγελματική οδήγηση. Στη διάθεσή σας 3.586 κυβικά, 8 κύλινδροι σε διάταξη V 90, 450 ίπποι/8.500 σ.α.λ., μεγ. ροπή 38 χλγμ./4.750 σ.α.λ., διπλά ψαλίδια με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και αντιστρεπτική ράβδος μπροστά και πίσω, αεριζόμενοι δίσκοι 330 χιλ. μπροστά και πίσω, επιτάχυνση από στάση 0-100 χλμ. 4΄΄, τελική ταχύτητα 310χλμ./ώρα. Καλή απόλαυση!
Περιεχόμενα συσκευασίας δώρου: Τσάντα με zip, Έντυπο Οδηγιών για την αξιοποίηση του δώρου, Voucher με 9μηνη ισχύ (το “εισιτήριο” της εμπειρίας), Ευχετήρια κάρτα, Extra δωράκι (λαχνός ή εκπτωτικό κουπόνι ή σελιδοδείκτης ή άλλο) και Επεξηγηματικό Φυλλάδιο. Δείτε extra συσκευασίες στο καλάθι αγορών.

Οδηγήστε μια Ferrari για 30 λεπτά
Τιμή: 98€

Σχόλια:
Στις Ferrari δεν απολαμβάνεις το τρέξιμο αλλά την επιτάχυνση και το θόρυβο. Γι αυτό και πουθενά στον κόσμο δεν αφήνουν να τρέξεις με 300χλμ. Το όριο ταχύτητας στα σημεία που κινείται η Ferrari μας είναι υψηλότερο από τις πίστες αγώνων για ιδιώτες παγκοσμίως κι εμείς αυτό ακολουθούμε. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμπειρίες οδήγησης Ferrari στην Ελλάδα είναι από τα Best Sellers των δώρων.

in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024