Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλτα με αεροπλάνο για μια ώρα πάνω από την Αθήνα

Βόλτα με αεροπλάνο για μια ώρα πάνω από την Αθήνα

Aξέχαστη βόλτα για ένα έως τρία άτομα με αεροπλάνο Cessna πάνω από την Αθήνα και με συγκυβερνήτη το δικαιούχο του δώρου ο οποίος κερδίζει και δωρεάν συνδρομή ενός έτους στη σχολή! 

Aξέχαστη βόλτα για ένα έως τρία άτομα με αεροπλάνο Cessna πάνω από την Αθήνα και με συγκυβερνήτη το δικαιούχο του δώρου ο οποίος κερδίζει και δωρεάν συνδρομή ενός έτους στη σχολή! Οι εκπαιδευτές της πολεμικής αεροπορίας σας ενημερώνουν για το αεροσκάφος Cessna, το σχέδιο πτήσης, τα σύγχρονα μέσα ασφάλειας και το Desk Flight Simulator, ώστε να απολαύσετε έπειτα μία ξεχωριστή πτήση. Τραβήξτε φωτογραφίες από ψηλά, πάρτε αν θέλετε το πηδάλιο στα χέρια σας και βιώστε τη μοναδική εμπειρία της προσγείωσης!

Απόλαυσε την Αθήνα ως συγκυβερνήτης!
Aξέχαστη βόλτα για 1 έως 3 άτομα με αεροπλάνο Cessna πάνω από την Αθήνα και με συγκυβερνήτη το δικαιούχο του δώρου ο οποίος κερδίζει & δωρεάν συνδρομή 1 έτους στη σχολή! Οι εκπαιδευτές της πολεμικής αεροπορίας σας ενημερώνουν για το αεροσκάφος Cessna, το σχέδιο πτήσης, τα σύγχρονα μέσα ασφάλειας και το Desk Flight Simulator, ώστε να απολαύσετε έπειτα μία ξεχωριστή πτήση. Τραβήξτε φωτογραφίες από ψηλά, πάρτε αν θέλετε το πηδάλιο στα χέρια σας και βιώστε τη μοναδική εμπειρία της προσγείωσης!

Τοποθεσία:
Οι απογειώσεις για αυτή την απίστευτη εμπειρία γίνονται από το Τατόι. Ο χώρος προσφέρεται και για συνοδούς που τυχόν θέλουν να παρακολουθήσουν την εμπειρία σας. Φωτογραφίες εντός του αεροδρομίου δεν επιτρέπονται (επιτρέπονται μόνο στην πτήση). Οι πτήσεις πραγματοποιούνται πριν τη δύση του ήλιου καθημερινές και Σαββατοκύριακα, πάντα κατόπιν ραντεβού. Σε περίπτωση που η εμπειρία σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί (π.χ. λόγω καιρού) την προκαθορισμένη ημέρα, το ραντεβού ανανεώνεται.

Επισημάνσεις:
Με την αγορά αυτής της Εμπειρίας εμείς αποστέλλουμε είτε σε εσάς που αγοράζετε το Δώρο είτε κατευθείαν στο δωρολήπτη σας τη συσκευασία δώρου. Ο δωρολήπτης πρέπει να είναι από 12 ετών και άνω και να κλείσει ημερομηνία για την Εμπειρία του εντός 9 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Τα κιλά του δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 110 και το ύψος του τα 2.00μ. Ο τύπος του αεροπλάνου θα είναι Cessna 172 ή 150 με διπλό πηδάλιο για μαθήματα πτήσεων. Η καθαρή διάρκεια πτήσης είναι 30΄ και εκλαμβάνεται και ως πρώτο μάθημα πιλότου. Απευθύνεται σε 1 δωρολήπτη με δικαίωμα συμμετοχής και 2 επιπλέον ατόμων στην ίδια πτήση, χωρίς επιβάρυνση της τιμής.

Agenda:
Με την άφιξή σας στο αεροδρόμιο για περίπου 30΄ θα απολαύσετε αν θέλετε: ενημέρωση σε βασικά θέματα ασφάλειας, δυνατότητες Flight Simulators, εναλλακτικές του σχεδίου πτήσης, παρακολούθηση live πτήσεις και προετοιμασία για την απογείωση! Κατά την 30΄ πτήση σας, ο πιλότος θα σας ενημερώνει για κάθε του κίνηση, για τις δυνατότητες των πτήσεων με αεροπλάνο και θα σας αφήσει να πιλοτάρετε υπό την επίβλεψή του. Περνώντας πάνω από γνωστά μέρη, απολαύστε την Αθήνα από ψηλά στη διαδρομή που επιλέγετε από έτοιμες προτάσεις και τέλος βιώστε την εμπειρία της προσγείωσης ως συγκυβερνήτης. Μία εμπειρία συνολικής διάρκειας περίπου 60΄ με αναμνηστικό ενθύμιο & δωρεάν συνδρομή 1 έτους στη σχολή πτήσεων!
Περιεχόμενα συσκευασίας δώρου: Τσάντα με zip, Έντυπο Οδηγιών για την αξιοποίηση του δώρου, Voucher με 9μηνη ισχύ (το “εισιτήριο” της εμπειρίας), Ευχετήρια κάρτα, Extra δωράκι (λαχνός ή εκπτωτικό κουπόνι ή σελιδοδείκτης ή άλλο) και Επεξηγηματικό Φυλλάδιο. Δείτε extra συσκευασίες στο καλάθι αγορών.

Βόλτα με αεροπλάνο για μια ώρα πάνω από την Αθήνα
Τιμή: 89€

Σχόλια:
Οι πιλότοι των εκπαιδευτικών αυτών πτήσεων, είναι εκπαιδευτές της πολεμικής αεροπορίας. Ο συντονιστής διετέλεσε 25 χρόνια στην πολεμική αεροπορία και θεωρείται ο καλύτερος εκπαιδευτής πιλότων στην Ελλάδα, ενώ είναι περιζήτητος σε δύσκολες περιπτώσεις επιδείξεων και ειδικών αποστολών. Είναι μόνιμος συνεργάτης των Baladeur τόσο στις εκπαιδευτικές πτήσεις όσο και στα πρωτότυπα events (party, happenings κλπ) που οργανώνουν. Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν επιπλέον διευκρινίσεις στο 210-9635069, ή για να κλείσετε, ακόμα και πριν την αγορά σας, ημέρα και ώρα πτήσης, ως έκπληξη για το δωρολήπτη σας. Οι ανήλικοι δωρολήπτες πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες.

in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024