Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Gamer - Δώρα σε καλούς συμπαίκτες

Gamer – Δώρα σε καλούς συμπαίκτες

Τα Χριστούγεννα θέλουν... παιχνίδι και οι φίλοι της ψηφιακής διασκέδασης περιμένουν τον e-Άγιο Βασίλη! Παιχνιδομηχανές, βιντεοπαιχνίδια και αξεσουάρ είναι τα καλύτερα δώρα για όσους αγαπούν την ψηφιακή διασκέδαση, η οποία πλέον δεν γνωρίζει φραγμούς ως προς την ηλικία.

Εάν ο αποδέκτης έχει κονσόλα Xbox 360, τότε φυσικά θα σας προτείναμε να τον/την σηκώσετε από τον καναπέ προσφέροντας ως δώρο το Kinect (των 159 ευρώ) και τον πρώτο τίτλο της αρεσκείας σας που θα σας κάνει να γελάσετε παίζοντας μαζί. Διαβάστε περισσότερα για το Φαινόμενο Kinect στο tech.in.gr ή δείτε πως είναι δυνατόν να παίζει κανείς χωρίς χειριστήρια με αυτό.

Εάν έχει Playstation και δεν έχει smartphone, τότε εάν μπορείτε να ξοδέψετε 500 ευρώ χαρίστε του το πρώτο κινητό με πιστοποίηση Playstation, το Sony Ericsson Xperia Play. Όπως μας έλεγε στο tech.in.gr η κατασκευάστρια εταιρεία με αφορμή τη διάθεση του smartphone-παινχιδομηχανή καταρχήν αποκλειστικά από την Cosmote, «Η πιστοποίηση PlayStation Certified αφορά στο πρόγραμμα της Sony που εγγυάται την εμπειρία παιχνιδιού PlayStation σε κινητά τηλέφωνα. Η Sony πιστοποιεί μόνο κινητά που πληρούν τις υψηλές τεχνικές προδιαγραφές που χρειάζονται για να φτιαχτεί μια ποιοτική εμπειρία παιχνιδιού όπως στις κονσόλες. Τα κινητά περνάνε εκτεταμένους ποιοτικούς ελέγχους από τη Sony σαν αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας ανάπτυξής τους. Κάθε ξεχωριστό παιχνίδι στο κινητό περνάει από πολλά τεστ για να φτάσει τα υψηλά στάνταρ της εμπειρίας παιχνιδιού που έχει θέσει η Sony. Το Χperia PLAY είναι το πρώτο κινητό με πιστοποίηση PlayStation και συνδυάζει το γνωστό χειριστήριο με όλα τα χαρακτηριστικά ενός άψογου smartphone με την τελυταία έκδοση λειτουργικου Αndroid.» Διαβάστε περισσότερα για το Sony Ericsson Xperia Play στο tech.in.gr

Παρεμπιπτόντως, εάν αναζητάτε τη νέα φορητή παιχνιδομηχανή της Sony, που ξέρατε ως Next Generation Portable, σας ενημερώνουμε ότι το Playstation Vita θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2012. Τιμή επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί, εντούτοις ξέρουμε ότι θα κυμαίνεται γύρω στα 250 με 300 ευρώ ανάλογα με την υποστήριξη Wi-Fi και 3G. Δεκτές γίνονται ήδη προπαραγγελίες. Διαβάστε όσα ξέρουμε ήδη για το Playstation Vita στο tech.in.gr

Αν πάλι, θέλετε να δωρίσετε κάτι σε έναν χρήστη Nintendo, εξετάστε το ενδεχόμενο να χαρίσετε τη νεότερη φορητή εκδοχή της κονσόλας, το Nintendo 3DS που παίζει 3D χωρίς (αντιαισθητικά) γυαλιά (και κοστίζει περί τα 270 ευρώ). Διαβάστε περισσότερα για το Nintendo 3DS στο tech.in.gr. Εάν έχει ήδη σπεύσει να το αγοράσει (κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2011) τότε ίσως δεν έχει παίξει ακόμα το Mario Kart 7, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Ως Mario θα επιδοθεί σε πρωτότυπους αγώνες ταχύτητας σε γη,… ουρανό και θάλασσα. Επιπλέον, εάν έχετε κι εσείς, πρέπει να ξέρετε ότι η καρδιά του Mario Kart είναι το multiplayer racing: Χρησιμοποιώντας ευρυζωνική σύνδεση ή το τοπικό ασύρματο δίκτυο στο Nintendo 3DS, μπορείτε να συναγωνιστείτε. Δείτε επίσης το Nintendo DSi, το οποίο στα καταστήματα Public κοστίζει περίπου 150 ευρώ.

Εάν γενικότερα ο αποδέκτης του δώρου λατρεύει τους αγώνες ταχύτητας, δωρίστε το νέο τίτλο της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών racing, το Need For Speed: The Run από την Electronic Arts. Κυκλοφορεί για Playstation 3, XBOX 360, PC, Wii και Nintendo 3DS. Η τιμή του είναι €59,99 για PS3 και Xbox 360 και €44,99 για PC.

Στο iStorm μας πρότειναν τα ακουστικά Beats Solo High Performance On-Ear με ControlTalk ως τον καταλληλότερο σύντροφος για κάθε gamer, ο οποίος θέλει να προσηλωθεί απόλυτα στο παιχνίδι του. «Η μουσική που θα ακούσετε σε αυτά τα ακουστικά θα πιάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια που θέλει ο συνθέτης να ακούσετε. Τα απλά ακουστικά δεν μπορούν να αποδώσουν τον πλούσιο και γεμάτο ήχο στα σημερινά ψηφιακά κομμάτια. Ο ήχος είναι τόσο αληθινός και το γεγονός ότι έρχεται από μία τόσο μικρή και compact συσκευή θα σας εκπλήξει», μας είπαν. Αυτό που σίγουρα μας εξέπληξε δυσάρεστα είναι ότι, έπρεπε να πληρώσουμε 229,90 ευρώ για να έχουμε τέτοιο ήχο.

Μια άλλη πρόταση για τους φίλους της Nintendo είναι κάτι για το οποίο δούλευαν 100 άνθρωποι επί πέντε χρόνια: το The Legend of Zelda: Skyward Sword. Μια επική ιστορία, που περιλαμβάνει μία νέα προσέγγιση στον τρόπο παιχνιδιού (χρησιμοποιώντας το χειριστήριο Wii Remote Plus για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στο χειρισμό) και περισσότερα από 100 λεπτά κινηματογραφικών σκηνών. Εξιστορεί την απαρχή του μύθου και τα γεγονότα πίσω από την αρχική δημιουργία του Master Sword. Τα παιχνίδια της σειράς The Legend of Zelda προσκαλούν τους παίκτες να εξερευνήσουν τεράστιους κόσμους, να λύσουν γρίφους και να πολεμήσουν εχθρούς σε έναν φανταστικό κόσμο.

Αν έχετε Playstation 3 ή Xbox 360 και θέλετε ένα οικονομικό δώρο για τον εαυτό σας, τότε μπορείτε να περιορίσετε τα έξοδα αγοράζοντας από το Playstation Network ή το Xbox Live αντίστοιχα, δύο τίτλους που διατίθενται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή.

Το NBA Jam: On Fire Edition είναι η νέα έκδοση του θρυλικού NBA Jam αντί 12,99€ στο PSN και 1200 πόντων στο Xbox Live αντίστοιχα. Στους παίκτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνονται αστέρες όλων των ομάδων του NBA, πολιτικοί και χαρακτήρες από άλλα παιχνίδια της EA, καθώς επίσης και οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο Final-4 της Ευρωλίγκας στις οποίες φυσικά περιλαμβάνεται και ο Παναθηναϊκός προσφέροντας σας τη δυνατότητα να παίξετε με τους τέσσερεις παίκτες του τριφυλλιού Διαμαντίδη, Φώτση, Σάτο και Μπατίστ.

Μια ακόμα πρόταση της EA, είναι το Crysis 1 -το καλύτερο videogame για PC για το έτος 2007, όπως το ψήφισαν οι κριτικοί ανά τον κόσμο-, ήρθε και για τις κονσόλες αποκλειστικά και μόνο σε ψηφιακή μορφή μέσω του PlayStation Network και του Xbox LIVE, στην τιμή των 19,99€ και 1600 MSPoints αντίστοιχα.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Καρεμπέ: «Ολυμπιακός, ο ένας και ο μοναδικός»

Ήταν ο πρώτος που το είπε, «να πάμε τον Ολυμπιακό σε έναν ευρωπαϊκό τελικό», τώρα μπορεί να απολαύσει αυτό που έλεγε και έγινε πραγματικότητα. Το πανηγυρικό ποστ του Γάλλου μετά τον θρίαμβο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024