Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Gadgetwise - Δώρα για γκατζετάκηδες

Gadgetwise – Δώρα για γκατζετάκηδες

Οι λεγόμενοι και γκατζετάκηδες, λατρεύουν οτιδήποτε είναι αρκετά έξυπνο αλλά ταυτόχρονα φτηνό δίνοντας έμφαση στην αισθητική και στη λειτουργικότητα.

Οι λεγόμενοι και γκατζετάκηδες, λατρεύουν οτιδήποτε είναι αρκετά έξυπνο αλλά ταυτόχρονα φτηνό. Δύσκολα εντυπωσιάζονται από την πληθώρα των λειτουργιών ενός smartphone και είναι πολύ πιθανό να έχουν στο τσεπάκι τους κάτι που επιτυγχάνει όλα όσα του επιδείξατε με ενθουσιασμό με τη διαφορά ότι, για εκείνους δεν κοστίζει τίποτα.

Εάν έχετε 99 ευρώ να διαθέσετε, χαρίστε σε έναν γκατζετάκια ένα mouse που λειτουργεί και ως scanner για την σάρωση εγγράφων. Είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε από την LG Electronics και είναι πολύ πιθανό να μην το έχει ήδη (θα σας το είχε ήδη δείξει). Διαβάστε και δείτε το σε λειτουργία στο tech.in.gr.

Εάν ο γκατζετάκιας έχει iPhone (ή άλλο κινητό), θα εκπλαγεί από την επιλογή σας να διαλέξετε για χάρη του ένα κόκκινο (ή για να μην το παρακάνετε, μαύρο) ακουστικό του παλιού καλού σταθερού τηλεφώνου. Μπορεί να συνδεθεί με αντάπτορα και στη θύρα USB υπολογιστή για να συνομιλίες μέσω Skype, Google Talk και άλλες υπηρεσίες VoIP. Το Moshi Native Union (της Native Union) βρήκαμε στα Public αντί 35 περίπου ευρώ. Μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο στο Amazon.com

Η Handycam HDR-PJ10 της Sony είναι μια φωτογραφική μηχανή και αρχικά τουλάχιστον δεν θα ενθουσίαζε έναν γκατζετάκια. Εάν όμως τραβήξετε την πρώτη φωτογραφία μαζί τη βραδιά του ρεβεγιόν, κλείσετε τα φώτα και δει το δώρο του εν δράσει θα εντυπωσιαστεί: χωρίς να χρειάζεστε τηλεόραση, κάθε τοίχος ή κάθε άλλη λεία επιφάνεια μπορεί να γίνει οθόνη, χάρη στον έξυπνο, ενσωματωμένο στην κάμερα βιντεοπροβολέα! Το μόνο που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι εάν έχετε τουλάχιστον 539 ευρώ για να την αγοράσετε!

Μια ακόμα εντυπωσιακή (αλλά μάλλον ακριβή επιλογή) είναι τα πρώτα ψηφιακά κυάλια με δυνατότητα εγγραφής από τη Sony. Φανταστείτε όχι μόνο να βλέπετε αλλά και να εγγράφετε απομακρυσμένα αντικείμενα, όπως πτηνά, άγρια φύση και σπορ, σε λεπτομερή βίντεο HD. Τα Sony DEV-5 ή DEV-3 θα ήταν εντυπωσιακό δώρο, κοστίζουν όμως πολύ (περί τα 2000 δολάρια) και είπαμε, στους γκατζετάκιδες αρέσουν οι έξυπνες, οικονομικές προτάσεις, οπότε μπορείτε να πείτε τι εντυπωσιακό βρήκατε χωρίς να χρειαστεί να το αγοράσετε.

Περιοριστείτε σε μια καλή webcam για να μιλάτε και να βλέπεστε καλύτερα, δωρίζοντας μια ωραία Webcam από την Logitech με υποστήριξη HD στα 720p, η οποία κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ (την Logitech HD C270 την βρήκαμε στα Multirama).

Μια άλλη ιδέα, ιδιαίτερα εάν το δώρο σας απευθύνεται στο γυναικείο φύλο είναι οι ψηφιακές κορνίζες. Είδαμε μια ψηφιακή κορνίζα της Sony, 7 ιντσών, (μοντέλο DPF-C700BI) στα Public που είχε επάνω κρύσταλλα Swarovski και κοστίζει 99 ευρώ.

Κυρίως στο γυναικείο φύλο, αλλά όχι μόνο, απευθύνονται και τα mouse με την υπογραφή επώνυμων καλλιτεχνών της Microsoft που είδαμε πρόσφατα στο tech.in.gr (δείτε όλες τις φωτογραφίες των διαθέσιμων σχεδίων στη σειρά Artist στο tech.in.gr)

Στα καταστήματα Public θα βρείτε ένα ακόμα ωραίο γκάτζετ, το Play Video Μemo Pad της Native Union, το οποίο κοστίζει 60 ευρώ. Με αυτή τη μικρή συσκευή, οι σημειώσεις θα τηρούνται υπό μορφή τρίλεπτων το πολύ βίντεο και θα συνεχίσουν να καταλαμβάνουν το θρόνο των post it, το… ψυγείο (η πίσω επιφάνεια είναι μαγνητική). Έχει οθόνη 2,4 ιντσών, λειτουργεί με μπαταρίες ΑΑΑ και δεν μπορεί, έναν γκατζετάκια, θα τον εντυπωσίαζε.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024