Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι ταινίες που θα μας οδηγήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες

Οι ταινίες που θα μας οδηγήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες

Αν μια περίοδος ενδείκνυται για κινηματογραφικές εξόδους, αυτή σίγουρα είναι η εορταστική. Αν μάλιστα συνοδεύεται και από ελεύθερο χρόνο, απογευματάκι ή βραδάκι, η επίσκεψη στον κινηματογράφο της γειτονιάς ή σε κάποιο multiplex για να δούμε ταινίες που θα μας φτιάξουν τη διάθεση ή θα μας προβληματίσουν είναι πραγματική απόλαυση...

Αν μια περίοδος ενδείκνυται για κινηματογραφικές εξόδους, αυτή σίγουρα είναι η εορταστική. Αν μάλιστα συνοδεύεται και από ελεύθερο χρόνο, απογευματάκι ή βραδάκι, η επίσκεψη στον κινηματογράφο της γειτονιάς ή σε κάποιο multiplex για να δούμε ταινίες που θα μας φτιάξουν τη διάθεση ή θα μας προβληματίσουν είναι πραγματική απόλαυση…

Λευκός Θεός

Η τιμημένη με το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών του Κόρνελ Μούντρουτσο, Λευκός Θεός, αφηγείται την ιστορίοα της 13χρονης Λίλη που προσπαθεί να σώσει το σκύλο της, Χάγκεν. Τα βάζει με τον πατέρα της, ξεκινά να βρει τον σκύλο της και να τον σώσει, ενώ παράλληλα ο Χάγκεν προσπαθεί να επιστρέψει στη φίλη του. Παλεύοντας να επιβιώσει σε έναν κόσμο γεμάτο κακοτοπιές, ο Χάγκεν σύντομα συνειδητοποιεί πως λίγοι είναι αυτοί που αγαπούν έναν σκύλο.
Διαβάστε περισσότερα, δείτε τις αίθουσες προβολής

Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών – από 18/12

Ήρθε η ώρα για το επικό φινάλε της συγκλονιστικής τριλογίας και στις ελληνικές αίθουσες. Πώς κλείνει η επική ταινία με τα εκατομμύρια θαυμαστών ανά τον κόσμο, με τίτλο «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών»; Οι φανατικοί αναγνώστες του αριστουργήματος του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν και ακόμη πιο φανατικοί κινηματογραφόφιλοι που ακολουθούν την τριλογία, πιστά, ως τον επίλογο, είναι σίγουροι ότι το φινάλε, θα είναι θεαματικό.
Ο υπεύθυνος ειδικών εφέ, Τζο Λέτερι, ισχυρίζεται πως στο «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά» χρησιμοποιήθηκαν 1.850 ψηφιακές λήψεις, στο «Hobbit: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδ»ι, 2.176 ψηφιακές λήψεις, ενώ στο επικό φινάλε της τριλογίας του Χόμπιτ, οι ψηφιακές λήψεις θα είναι ακόμα περισσότερες…

Διαβάστε περισσότερα, δείτε αίθουσες προβολής εδώ

Το Αγόρι και ο Κόσμος – από 18/12

«Το Αγόρι και ο Κόσμος» έχει διαγράψει μια ξέφρενη πορεία σε πολλά μεγάλα φεστιβάλ, όπου έχει αποσπάσει πλήθος βραβείων και διακρίσεων και έχει δεχτεί την ενθουσιώδη υποδοχή του κοινού. Σε σκηνοθεσία Άλε Αμπρέου, η συναρπαστική ταινία με κινούμενα σχέδια χωρίς λόγια, για ηλικίες από 7 έως 97 ετών, έρχεται από τη Βραζιλία!
Διαβάστε περισσότερα, δείτε αίθουσες προβολής εδώ


Serena – από 18/12

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα Serena του Ρον Ρας, σε σκηνοθεσία της Σούζαν Μπίερ (Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ξενόγλωσσης ταινίας για το In A Better World). Η τρίτη σε σειρά συνεργασία μεταξύ της βραβευμένης με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς και του υποψήφιου για Όσκαρ Μπράντλεϊ Κούπερ, υπόσχεται στιγμές καταπληκτικής κινηματογραφικής χημείας!

Διαβάστε περισσότερα, δείτε αίθουσες προβολής εδώ

Η Γκρέις του Μονακό – από 25/12

Η αληθινή ιστορία της Grace Kelly, η οποία έγινε η Πριγκίπισσα Grace του Μονακό όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Rainier το 1956. Στο ρόλο της πριγκίπισσας η Νικόλ Κίντμαν.
Διαβάστε περισσότερα, δείτε αίθουσες προβολής εδώ



Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών – από 25/12

Το Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών θα είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων Αστερίξ που θα πρoβληθεί σε 3D. Ο δέκατος έβδομος τόμος από τη σειρά των δημοφιλών κόμικς με τα οποία μεγαλώσαμε, σε σενάριο του Ρενέ Γκοσινί και εικονογράφηση του Αλμπέρ Ουντερζό, δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1971 στο γαλλικό περιοδικό κόμικς “Pilote” και το 1973 μεταφράστηκε για πρώτη φορά στα Αγγλικά.
Διαβάστε περισσότερα, δείτε αίθουσες προβολής εδώ

Ο Έβδομος Γιος – από 25/12

18oς αιώνας. Ο πόλεμος μεταξύ του υπερφυσικού και των ανθρώπων μαίνεται… Ο μοναδικός πολέμιος του Κακού, ο δάσκαλος Γκρέγκορι (στο ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζεφ Μπρίτζες), ικανότατος κυνηγός μαγισσών, φυλακίζει, μαζί με τον τελευταίο μαθητευόμενό του, την πανίσχυρη Μάγισσα Μητέρα Μάλκιν (στο ρόλο η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Τζούλιαν Μουρ).

Διαβάστε περισσότερα, δείτε αίθουσες προβολής εδώ



Αγαπώντας, Πίνοντας και Τραγουδώντας – από 25/12

Η τελευταία ταινία του σπουδαίου γάλλου δημιουργού Αλέν Ρενέ είναι μια τρυφερή κωμωδία, βασισμένη στο θεατρικό έργο Life of Riley. Αυτή είναι και η τρίτη κινηματογραφική μεταφορά θεατρικού έργου του Άλαν Έικμπορν μετά τα «Smoking/No Smoking» και «Coeurs». Το «Αγαπώντας, Πίνοντας και Τραγουδώντας» παρουσιάστηκε στο διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου 2014, όπου και κατέκτησε την Αργυρή Άρκτο, Βραβείο Alfred Bauer. Ο Ρενέ, καταπιάνεται εδώ με τους προβληματισμούς μεσοαστικών ζευγαριών που προσπαθούν να συμβιβαστούν με τo προσωπικό παρελθόν τους, τη μοναξιά και το θάνατο, πάντα όμως με μια ισχυρή δόση αισιοδοξίας και χιούμορ.
Διαβάστε περισσότερα, , δείτε αίθουσες προβολής εδώ

Μεγάλα Μάτια (από 1/1)

Ο δημοφιλής και ιδιαίτερος σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον επιστρέφει φέτος στην οσκαρική κούρσα τοποθετώντας σε πρώτο πλάνο τον δυο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Κριστόφ Βαλτζ και την πέντε φορές προτεινόμενη για Όσκαρ Έιμι Άνταμς.
Διαβάστε περισσότερα, δείτε αίθουσες προβολής εδώ

Τα Μυστικά του Δάσους (από 1/1)

Η ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, του Τζακ -και της φασολιάς του- και της Ραπουνζέλ, ξετυλίγοντας την αστεία και συγκινητική ιστορία ενός φούρναρη και της γυναίκας του που στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν παιδί, μπλέκουν στα δίχτυα μιας Κακιάς Μάγισσας που τους καταριέται. Οι Μέριλ Στριπ, Τζόνι Ντεπ, Έμιλι Μπλαντ, Άνα Κέντρικ, Κρις Πάιν συνθέτουν το πρωταγωνιστικό καστ.
Διαβάστε περισσότερα, δείτε αίθουσες προβολής εδώ

Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης (από 1/1)

«Με λένε Ιοκάστη και δεν είμαι καθόλου καλά… Πόσα να αντέξει το δύστυχο μυαλό μιας απλής, πλην τίμιας νοικοκυράς, μ’ ένα φλοράλ φόρεμα;» Αυτό διερωτάται η ηρωίδα της νέας κωμωδίας του Βασίλη Μυριανθόπουλου, με τους Ρένια Λουιζίδου, Τάκη Σπυριδάκη, Παύλο Ορκόπουλο, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Κλέλια Ρένεση, Δημήτρη Μακαλιά, Μαρία Γεωργιάδου, Μπέτυ Μαγγίρα, Σάββα Πούμπουρα.

Διαβάστε περισσότερα, δείτε αίθουσες προβολής εδώ

Όλες οι ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες αυτήν την περίοδο

Επιλογή-επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

entertainment.in.gr

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

inbox
today

Τα θέματα της επικαιρότητας που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Sports in

Spotlight

Life Scene

Αφιερώματα

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024