Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νότα φθινοπωρινής φρεσκάδας στο Μπάνιο

Νότα φθινοπωρινής φρεσκάδας στο Μπάνιο

Οι περισσότεροι έχετε βαρεθεί to ίδιο στιλ και θέλετε μια νότα φρεσκάδας στο μπάνιο σας ή θέλετε να αλλάξετε τα πάντα ακόμα και τα πλακάκια.

Οι περισσότεροι έχετε βαρεθεί to ίδιο στιλ και θέλετε μια νότα φρεσκάδας στο μπάνιο σας ή θέλετε να αλλάξετε τα πάντα ακόμα και τα πλακάκια.
Μικρές αλλαγές θα καλύψουν το αίσθημα που νιώθετε.

1. Αλλάξτε τον καθρέφτη σας με ένα παλιό ή εάν δεν έχετε καθρέφτη και σας αρέσει η ιδέα, πάρτε μία κορνίζα που την θεωρείτε λίγο «υπερβολική» και τοποθετήστε μέσα ένα καθρέφτη.

2. Τοποθετήστε απλίκες αριστερά και δεξιά του καθρέφτη, εάν είναι εφικτό ή στο επάνω μέρος, παλαιού τύπου και ας είναι μοντέρνο το μπάνιο. Κάνει ωραία αντίθεση.

3. Εάν σε κάποιο τοίχο έχουν χαλάσει τα πλακάκια αφαιρέστε τα πλακάκια και βάψτε τον με λαδομπογιά, σε ένα πιο έντονο χρώμα από το υπόλοιπο πλακάκι ή αντικαταστήστε το με ταπετσαρία.

4. Για τον τοίχο μία άλλη αλλαγή, ιδιαίτερα για τα μικρά μπάνια, είναι η τοποθέτηση ενός απλού καθρέφτη σε όλο το μήκος του τοίχου από το ύψος του 1,10 cm και πάνω.

5. Εάν το μπάνιο σας είναι μεγάλο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα παλιό τραπεζάκι ξύλινο, με ένα καλαθάκι με πετσετούλες χεριών μιας χρήσεως. Εάν είναι μοντέρνο τότε επιλέξτε και βάψτε το τραπεζάκι σ’ ένα μοντέρνο χρώμα.

6. Τοποθετήστε ένα βάζο με bamboo σε μια γωνία ή δύο γλαστράκια.

7. Σε τοίχους που δεν έχουν πλακάκια μπορείτε να βάλετε καδράκια.

8. Εάν δεν έχετε ντουλάπι στο μπάνιο μπορείτε να τοποθετήσετε ράφια με καλαθάκια με μεγάλο βάθος και να κρύβετε εκεί τα μπουκαλάκια.

9. Μία άλλη ιδέα για καθρέφτη πάνω από τον νιπτήρα είναι να κολλήσετε ξύλα που ξεβράζει η θάλασσα περιμετρικά σ’ ένα απλό καθρέφτη.

10. Στην κουρτίνα του μπάνιου μπορείτε εσωτερικά να τοποθετήσετε μία απλή πλαστική και εξωτερικά μία υφασμάτινη της αρεσκείας σας, (και τις δύο στους ίδιους κρίκους).Σε μπάνια με ξύλινα στοιχεία είναι πολύ ωραίο το σπαγκί καραβόπανο.

Ειρήνη Κουρή
ID group
Interior design group

Ακτή Μουτσοπούλου 36, 185 36 Πειραιάς
κιν. 6977 707066
www.id-group.gr



Καταθέστε
τις ιδέες σας ή τις εμπειρίες σας από τη δική σας ανακαίνιση!

in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024