Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Το Golden Hall καλωσορίζει την Άνοιξη

Από 7 Απριλίου το Golden Hall καλωσορίζει τη φετινή άνοιξη και γεμίζει με υπέροχες μυρωδιές και χρώματα. Πανέμορφα λουλούδια και φυτά βρίσκουν τη θέση τους στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου δημιουργώντας μία ανθοκομική έκθεση, ικανή να αλλάξει τη διάθεση σε όλους μας!

Ο γνωστός γεωπόνος Σωτήρης Βρεττός μαζί με τους συνεργάτες τους, δημιουργούν τους δικούς τους κήπους και προσφέρουν συμβουλές αλλά και μικρά tips για την περιποίηση των λουλουδιών σε όλους τους επισκέπτες. Μας προτείνουν τα κατάλληλα φυτά και λουλούδια για το γραφείο, το σπίτι και το μπαλκόνι μας, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε χώρου.
Παράλληλα, μαθαίνουμε τις δυνατότητές τους στον τομέα της ομορφιάς και πως μπορούν να αντικαταστήσουν τις χημικές ουσίες, έχοντας το ίδιο, αλλά και καλύτερο αποτέλεσμα.
Το beauty stage φιλοξενεί γνωστά βότανα φαρμακευτικά και αρωματικά, γνωστά σε όλους μας, όπως η αλόη και το φασκόμηλο και μας εξηγεί πως αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ομορφιά και την ευεξία όλων μας.
Μπορούμε ακόμα να βρούμε έξυπνες και κυρίως πρωτότυπες ιδέες για να δημιουργήσουμε τις δικές μας γλάστρες από παλιά αντικείμενα.
Βρείτε τις παλιές σας κρεμάστρες, τα πρώτα παπουτσάκια των μικρών σας, ένα παλιό κομοδίνο και «στολίστε» τα με τα αγαπημένα σας λουλούδια, δίνοντας έτσι ακόμα μία νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά σας.
Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την υπέροχη τέχνη της κηπουρικής και να φυτέψουν το πρώτο τους γλαστράκι, που θα αποτελέσει την άφιξη της άνοιξης και ίσως την αρχή ενός άκρως δημιουργικού hobby.
Επίσης μεγάλες πεταλούδες και πολύχρωμα υπερμεγέθη λουλούδια, δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις.

Δεν θα μπορούσε να λείψει ένα ακόμη θεατρικό ταξίδι στον 1ο όροφο του εμπορικού.
Το Golden Hall θα φιλοξενήσει την μοναδική παιδική παράσταση «Όλιβερ Τουίστ», του Καρόλου Ντίκενς διασκευασμένη από τον Γιώργο Μεσσάλα, δημιουργώντας για τους μικρούς θεατές μια μοναδική θεατρική εμπειρία γεμάτη πολύχρωμα σκηνικά και ευφάνταστα κοστούμια.
Την ίδια χρονική περίοδο, για τους μικρούς μας φίλους το Golden Hall θα παρουσιάσει την παιδική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Μπουμπούκι Τριαντάφυλλο», ένα παραμύθι σαν τραγούδι, μια παράσταση σαν παιχνίδι, που εμπλέκει στη θεατρική δράση και τους μικρούς θεατές.

Καθημερινά 08-13/04, 17:00-20:00
Σάββατο 07/04, 15:00-19:00
M. Σάββατο 14/04, 12:00-16:00

in.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024