Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπολογίστε την εξοικονόμηση, για το δικό σας σπίτι και κερδίστε!

Υπολογίστε την εξοικονόμηση, για το δικό σας σπίτι και κερδίστε!

Αντικαταστήστε τα παλιά σας κουφώματα με καινούρια και με τον Υπολογιστή Εξοικονόμησης Ενέργειας εξοικονομήστε χρήματα.

Αυτό γίνεται απλά με τον Υπολογιστή Εξοικονόμησης Ενέργειας, μια εφαρμογή, η οποία με βάση μια σειρά παραμέτρους όπως η περιγραφή του κτηρίου, η περιοχή στην οποία βρίσκεται και η παλαιότητά του, υπολογίζει το ποσόν που μπορεί να εξοικονομηθεί σε ένα σπίτι, σε περίπτωση αντικατάστασης των παλιών κουφωμάτων με θερμομονωτικά όπως τα Υβριδικά Συστήματα Europa Hybrid.

Η εξοικονόμηση υπολογίζεται σε οικονομική ωφέλεια, που προκύπτει από θέρμανση του χώρου με σύστημα πετρελαίου, καθώς και από ψύξη με σύστημα κλιματισμού. O χρήστης της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί το τελικό αποτέλεσμα της μέτρησης με φίλους του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, google+).
Επίσης έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει τα στοιχεία επικοινωνίας του ώστε να τον υποστηρίξει εξειδικευμένος κατασκευαστής αλουμινίου.

Η Europa ανέπτυξε μέσω ειδικών συνεργατών αυτή την εφαρμογή, στα πλαίσια μεγάλης καμπάνιας για τα οφέλη από την ανανέωση σε πόρτες και παράθυρα, που μπορείτε να δείτε στο www.antikatastasikoufomaton.gr.
Η καμπάνια συνδυάζεται με διαγωνισμό, όπου όσοι συμμετέχουν μπορούν να κερδίσουν δωρεάν αντικατάσταση κουφωμάτων ή μεγάλη έκπτωση σε πόρτες ασφαλείας.
Σε μια περίοδο σημαντικής αύξησης του κόστους του πετρελαίου θέρμανσης και μείωσης των εισοδημάτων, η ανανέωση κουφωμάτων και η αξιοποίηση των επιδοτήσεων του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον», είναι δυνατότητες, που μπορούν να δώσουν σημαντικά οφέλη σε πολλά νοικοκυριά.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

inbox
today

Τα θέματα της επικαιρότητας που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Sports in

Spotlight

Life Scene

Αφιερώματα

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024