Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαγωνισμός: Καθαρίστε δωρεάν το παιδικό στρώμα

Διαγωνισμός: Καθαρίστε δωρεάν το παιδικό στρώμα

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

Η προσφορά θα ισχύει για 10 άτομα. Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε δωρεάν έναν καθαρισμό παιδικού στρώματος. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email.


Τα Ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean προσφέρουν δωρεάν τον καθαρισμό του παιδικού στρώματος, σε όσους καθαρίσουν το βασικό τους στρώμα.

Εστία μικροβίων και πηγή δημιουργίας για ακάρεα, μύκητες, βακτήρια, ακόμη και μικρόβια μπορεί να γίνει το στρώμα, στο οποίο κοιμόμαστε ή ο καναπές στον οποίο καθόμαστε, αν αμελήσουμε τον σωστό και τακτικό καθαρισμό του.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως αναφέρουν οι ειδικoί από τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean (www.expert-clean.gr, www.biotapitokatharistiria.gr) είναι τα ακάρεα της οικιακής σκόνης, μικρά αραχνοειδή, τα οποία είναι αόρατα στο ανθρώπινο μάτι.

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένα στρώμα δεν έχει καθαριστεί
Σ’ ένα στρώμα που δεν έχει καθαριστεί, μπορούν να υπάρξουν ακόμη και 2 εκατομμύρια ακάρεα, ενώ ο πληθυσμός τους αυξάνεται μέχρι και 30 φορές κάθε τρεις εβδομάδες. Τα ακάρεα τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα, που αποβάλλει το ανθρώπινο σώμα, μέσω της φυσικής διαδικασίας της απολέπισης, ενώ η πρωτεΐνη γουανίνη, που περιέχεται στα περιττώματα τους, προκαλεί ισχυρή αντίδραση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και αυτό είναι η αιτία αλλεργιών και προβλημάτων όπως: άσθμα, παιδικό άσθμα, βρογχίτιδα, ρινίτιδα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ημικρανίες πονοκέφαλοι, αϋπνίες, ατονία, κόπωση, κατάθλιψη και άλλα σοβαρά προβλήματα.

Με δεδομένο λοιπόν ότι το στρώμα, το μαξιλάρι του ύπνου αλλά και ο καναπές προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη τους, ο σωστός και τακτικός καθαρισμός τους μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου, της ξεκούρασης αλλά και της υγείας σας.

Ένα καινούριο στρώμα σ’ ένα μήνα φιλοξενεί 5.000 ακάρεα, σε τέσσερις μήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000. Συνεπώς, όσο πιο συχνά –και σωστά- καθαριστεί ένα στρώμα, τόσο λιγότερα είναι τα ακάρεα, που αναπτύσσονται σε αυτό. Αντίστοιχα είναι τα δεδομένα και για τους καναπέδες, καθώς –αν και περνάμε σε αυτούς λιγότερο χρόνο σε σχέση με το στρώμα- η ενόχληση και το πρόβλημα παραμένουν και αθροίζονται.

Κάθε πότε πρέπει να καθαρίζουμε το στρώμα;

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Expert Clean (www.expert-clean.gr, www.biotapitokatharistiria.gr), για να αντιμετωπιστεί σωστά το πρόβλημα, τα στρώματα πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, από εξειδικευμένο προσωπικό, με ειδικά προϊόντα και εξοπλισμό, έτσι ώστε να επιτευχθεί απορρύπανση και αναζωογόνηση, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” και μάλιστα χωρίς τη χρήση χημικών.

Μάλιστα, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν επιτόπιο έλεγχο και διάγνωση του προβλήματος στο χώρο του πελάτη, με ειδική μέθοδο, ώστε να γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται το στρώμα και ο καναπές του και να πράξει αναλόγως.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι –από ολόκληρη την Αττική- είναι να καλέσουν την εταιρεία στο τηλέφωνο 2105055877 ή να επικοινωνήσουν με e-mail στο: info@expert-clean.gr

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024