Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνέντευξη του Χάρη Κονίνη στο in.gr

Συνέντευξη του Χάρη Κονίνη στο in.gr

O Διευθυντής Marketing Communications Strategy ΟΤΕ-COSMOTE Χάρης Κονίνης μιλάει για το εγχείρημα.

Θα συνεχίσετε ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον;
Είμαστε ήδη σε φάση διερεύνησης για την επόμενη ενέργεια που θα στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θα κάνει τον κόσμο γύρω μας καλύτερο.

Τι ρόλο έπαιξε η εθελοντική συμμετοχή στο εγχείρημα;
Η εθελοντική συμμετοχή έδωσε ψυχή στο όλο εγχείρημα, καθώς, χάρη στη δική τους θετική διάθεση και εργασία, το κτίριο που στεγάζει το Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια μεταμορφώθηκε σε ένα πολύ ζεστό χώρο υποδοχής και εξυπηρέτησης των οικογενειών αυτών. Με την ενέργεια αυτή, θελήσαμε σαν COSMOTE να περάσουμε το μήνυμα, ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η συμμετοχή όλων μέσω εθελοντικών δράσεων είναι εξαιρετικά σημαντική.

Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η επιθυμία της Ηλιάνας Καραβιώτη;
Τα κριτήρια ποικίλουν, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι άμεσα συνυφασμένα με τον αριθμό και το περιεχόμενο των αιτήσεων που λαμβάνουμε. Μετά την 1η ενέργεια του Χατζηκυριακείου, αρχίσαμε να λαμβάνουμε μεγάλο αριθμό αιτήσεων που αφορούσαν το μείζον θέμα των απόρων, κάτι που δεν μπορούσαμε να αγνοήσουμε. Συγκεντρώνοντας τις πιο ολοκληρωμένες αιτήσεις, ήρθαμε σε προσωπική επαφή με τους υποψηφίους, συζητήσαμε μαζί τους και καταλήξαμε στην Ηλιάνα Καραβιώτη, καθώς η ιδέα της ήρθε να απαντήσει σε ένα «νέο» πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας, αυτό των οικογενειών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες.

Πόσο κόστισε η ενέργεια αυτή;

Η συνολική επένδυση της COSMOTE για το Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια υπερβαίνει τις 500.000,00€. Το ποσό αυτό αφορά στην ανακατασκευή και τον εξοπλισμό του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται το Πρόγραμμα, καθώς και στην αγορά των ειδών πρώτων ανάγκης για συνολικά 200 οικογένειες που θα στηρίζονται από το Πρόγραμμα για 1 χρόνο.

Θεωρείτε αυτού του είδους οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς είναι και η καλύτερη διαφήμιση για μια εταιρία;
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα μία εμπορική εταιρεία να αποδεικνύει εμπράκτως και υπεύθυνα ότι παρακολουθεί και συμπάσχει στα κοινά προβλήματα, παρέχοντας ουσιαστικές λύσεις!
Το ίδιο σημαντικό είναι όμως και να αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για να κινητοποιηθούν και άλλοι οργανισμοί, φορείς αλλά και μεμονωμένοι πολίτες.

Μπες στη σελίδα της COSMOTE στο FACEBOOK και πες κι εσύ τι θα ήθελες να κάνεις για να γίνει ο κόσμος γύρω μας καλύτερος

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024