Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Techie lover: Δώρα για ερωτευμένους (με την τεχνολογία)

Techie lover: Δώρα για ερωτευμένους (με την τεχνολογία)

Εάν ο έρωτάς σας, εκτός από εσάς, αγαπάει και την τεχνολογία όπως κι εσείς τότε θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα εάν ξοδευτείτε για να του/της δωρίσετε ένα από τα νεότερα επιτεύγματά της. Δείτε τις προτάσεις του tech.in.gr και εμπνευστείτε.

Εάν ο έρωτάς σας, εκτός από εσάς, αγαπάει και την τεχνολογία όπως κι εσείς τότε θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα εάν ξοδευτείτε για να του/της δωρίσετε ένα από τα νεότερα επιτεύγματά της. Δείτε τις προτάσεις του tech.in.gr και εμπνευστείτε (και κυρίως γελάστε λιγάκι -δεν πάμε δώρο με λάθος smiley :-).

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε και άυλα δώρα τεχνολογίας, όπως το να στήσετε το δικό σας (κρυφό) μπλογκ, το οποίο θα εμπλουτίσετε με φωτογραφίες πριν του/της παραχωρήσετε πρόσβαση ή να ψάξετε για κάποια ωραία app που θα γεμίσει ροδοπέταλα το smartphone της.

A, και μην ξεχάσετε, να μην ξεχάσετε να της πείτε Χρόνια Πολλά πρωί-πρωί (βάλτε το στο Calendar για τις 14 Φεβρουαρίου 2012)!

  • iPhone – Where is my iPhone, Find my Friends (or Find My Wife, Find My Husband)

Η αγάπη βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Για να κερδίσει λοιπόν την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, κάντε του/της δώρο iPhone (με iOS 5).

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγοράζουν iPhone και το δίνουν στη γυναίκα τους. Είτε το έπραξαν οικειοθελώς, είτε όχι, είναι γεγονός. Στα διαδικτυακά φόρα όμως, και ιδιαίτερα μεταξύ Apple fans, έχει γίνει σούσουρο γύρω από ένα περιστατικό, το οποίο δεν μπορεί κανείς να κρίνει με βεβαιότητα αν είναι αληθινό, αν και πράγματι, θα μπορούσε (το τσεκάραμε): Υποψιασμένος σύζυγος κάνει δώρο στη γυναίκα του iPhone 4S και, εν αγνοία της, το… εξοπλίζει με την app Find My Friends (ή απλά ενεργοποιεί το Find my iPhone). Όταν βγει για να πάει τάχα μου στη φίλη της, της στέλνει μήνυμα ρωτώντας την που βρίσκεται. Εκείνη δίνει τη.. λάθος απάντηση και την πιάνει στη φάκα αφού αυτή η app αποκαλύπτει τη θέση όχι μόνο των φίλων, αλλά και των (άπιστων) συζύγων. Στη συνέχεια αυτής της ιστορίας αγάπης, ο (απατημένος) σύζυγος ευχαριστεί την Apple και τους δημιουργούς της app και δηλώνει περιχαρής ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να βρει κερδισμένος διαζύγιο (και να πάρει λεφτά, αφού το θύμα, είχε και το χρήμα 😉

Εναλλακτικά, δείτε την app για το Google Latitude σε iPhone 3GS, ή iPhone 4 με iOS 4 ή νεότερο.

  • Apple gadget με αφιέρωση; Last year…

Είχαμε σκεφτεί να σας προτείνουμε να χαρίσετε γκατζετάκι της Apple με αφιέρωση χαραγμένη με laser επάνω του. Ωστόσο, η υπηρεσία δεν παρέχεται επισήμως από την Apple στην Ελλάδα και είτε θα πρέπει να κάνετε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, είτε να απευθυνθείτε σε κάποιον τρίτο χάνοντας όμως την εγγύηση (γνωστή αλυσίδα καταστημάτων παρείχε πέρσι την υπηρεσία, όχι όμως και φέτος).

  • Οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ με κάθε αγορά καρτοκινητού Samsung E1230 με πακέτο σύνδεσης WHAT’S UP παίρνουν δώρο ένα ίδιο κινητό για το ταίρι τους. Η προσφορά ισχύει από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2012 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • PRADA Phone by LG 3.0

    Τι καλύτερο από ένα smartphone, το οποίο εκτός από την υπογραφή ενός καταξιωμένου (για σας) κατασκευαστή τηλεφώνων φέρει και αυτή ενός διάσημου ιταλικού οίκου μόδας (που έχει ιδιαίτερη αξία για εκείνη);

    Το νεότερο PRADA phone έχει εξαιρετικά φωτεινή οθόνη 800 «κεριών» με διαγώνιο 4,3 ίντσες, επεξεργαστή διπύρηνο στο 1GHz, εσωτερική μνήμη 8GB και είναι φυσικά, πολύ λεπτό, 8,5 χιλιοστά.

    Η τελευταία λέξη της μόδας θα κυκλοφορήσει λίγες μόλις ημέρες πριν την γιορτή των ερωτευμένων. Κοστίζει 599 ευρώ, αλλά και 800 κεριά, δεν είναι λίγα…

    Διαβάστε περισσότερα για το PRADA Phone by LG 3.0 στο tech.in.gr

    Δείτε την παρουσίαση του PRADA Phone by LG 3.0

    • iPod nano, παπούτσι Nike+ και Sport kit Nike+

      Επισκεφτείτε ένα Apple Premium Reseller Store (εμείς το βρήκαμε στο iStorm στο Κολωνάκι) και αγοράστε ένα iPod nano έκτης γενιάς (8GB ή 16GB) σε ωραίο χρώμα, το οποίο παίζει και ραδιόφωνο -το μικρότερο κοστίζει 159 ευρώ.

      Επίσης, προμηθευτείτε το πακέτο Sport Kit Nike+ iPod που δημιουργήθηκε από την Nike και την Apple (κοστίζει 33 ευρώ).

      Αυτό το σετάκι, ανάγεται γρήγορα σε απαραίτητο σύντροφο γυμναστικής για το ταίρι σας (όχι ότι χρειαζόταν κι άλλον).

      Το μόνο που απομένει είναι ένα ζευγάρι παπούτσια Nike+.

      Ο αισθητήρας τοποθετείται στην σόλα του παπουτσιού και συνδέεται στο iPod nano. Η απαραίτητη app υπάρχει ήδη εγκαταστημένη στο iPod nano.

      Εάν ο/η σύντροφός σας έχει ήδη iPhone 3GS ή iPhone 4 ή iPod Touch, τότε αρκεί να αγοράσετε το Apple iPod Nike+ Sport Sensor, που κοστίζει 22 ευρώ.

      • The Sims 3 Master Suite Stuff pack – Από Sims σε Sims!

      Ακριβώς πάνω στην ώρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, το expansion για τα Sims, The Sims 3 Master Suite Stuff pack, ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία του παιχνιδιού με την προσθήκη ενός πολυτελούς ντεκόρ στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο, πονηρά εσώρουχα και παιχνιδιάρικες κομμώσεις.

      Tα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας αλλάζουν με ένα ρομαντικό κρεβάτι με ουρανό, μια καρέκλα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1940 και ένα πολυτελές τζάκι.

      Στο μπάνιο το look εκσυγχρονίζεται με ένα πανέμορφο λουτρό, μια κομψή και στιλάτη μπανιέρα και αναμμένα κεριά για να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα spa.

      Βάζα, ροδοπέταλα και συνθέσεις κουρτινών θα προσθέσουν τις τελευταίες απαραίτητες πινελιές οι οποίες θα ολοκληρώσουν την ολοκαίνουργια master σουίτα.

      Οι Sims σας θα χαλαρώσουν μέσα στα επανασχεδιασμένα περιβάλλοντα ακόμα περισσότερο με καινούργια εσώρουχα και νυχτικά, που αποτελούν την τέλεια αμφίεση για μια νύχτα με τον Sim της καρδιά σας. Ολοκληρώστε το συνολικό look του Sim σας με ανέμελα αλλά μοντέρνα χτενίσματα τα οποία θα συμπληρώσουν τον καινούργιο χάλαρο τρόπο ζωής του.

      Το The Sims 3 Master Suite Stuff κοστίζει 14.99€, διαθέτει σήμανση PEGI 12 (για παιδιά τουλάχιστον 12 ετών) και είναι διαθέσιμο σε PC/Mac στο κοντινότερο σας κατάστημα καθώς και στη διεύθυνση http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.231553700

      Δείτε το trailer
      του The Sims 3 Master Suite Stuff Pack

      • Παίξτε Angry Birds στο Facebook στις 14 Φεβρουαρίου!

      Δεν μπορεί, κάποιος καλός λόγος θα υπάρχει που η Rovio επέλεξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να λανσάρει στο Facebook το δημοφιλές παιχνίδι σε smartphone και tablet.

      • Εκείνη η κασέτα, η κασέτα μας

      Το αναγνωρίζουμε, είναι ρετρό. Εντούτοις, εκείνη η κασέτα είναι ανεκτίμητη. Θυμηθείτε τα παλιά και χαρίστε του/της ένα κασετοφωνάκι, το οποίο συνδέεται στην θύρα USB του υπολογιστή του/της και μετατρέπει το περιεχόμενο σε φορμά MP3. Ο μετατροπέας της Ιon, Ion Audio Tape Express κοστίζει περί τα 60 ευρώ (το βρήκαμε στο you.gr).

      Στο ίδιο κατάστημα, βρήκαμε και μετατροπέα δίσκων βινυλίου, το Profile LP (79 ευρώ) εάν θέλετε και πάλι να κάνετε ένα συμβολικό δώρο και να αναπολείτε στιγμέςπου μπορεί να μην ζήσατε μαζί, συνέβαλαν όμως στο να γίνετε τόσο ρομαντικοί.

      Δείτε άλλες ωραίες ιδέες Tech gadget στο you.gr, όπως το Quiz It, ένα γκατζετάκι που συνδέεται στο MP3όφωνό σας και οι συμπαίκτες σας πρέπει να βρουν ποιο τραγούδι ακούνε, να τραγουδήσουν τον επόμενο στίχο ή να πιάσουν τον ρυθμό της εισαγωγής του τραγουδιού.

      • Πείτε δυνατά το σ’ αγαπώ με το Logitech Mini Boombox και κάντε την καρδιά της να κάνει… Boom!

      «Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από τα πρώτα καρδιοχτύπια! Μπορείς να μιλάς με τον σύντροφό σου ώρες ατελείωτες, κάθε τραγούδι σου θυμίζει μια όμορφη στιγμή ή μια τοποθεσία και βέβαια είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα για να την (ή τον) εντυπωσιάσεις! Τι καλύτερο δώρο λοιπόν για την φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από το Logitech Mini Boombox; Δεν υπάρχει ωραιότερο τρόπος για να πεις δυνατά το «σ’ αγαπώ!».

      Θέλετε ένα φορητό ηχείο με μικρόφωνο που να συνδέεται εύκολα και ασύρματα με το smartphone, το tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή του/της έχει Bluetooth; Αυτό προσφέρει το Logitech Mini Boombox αλλά δεν μένει εκεί. Με δυνατό και καθαρό ήχο, αλλά και δυναμικό μπάσο είναι ο ιδανικός σύντροφος για να ακούει όπου κι αν βρίσκεται το αγαπημένο σας τραγούδι, ή να συνομιλείτε όταν θέλετε να ακούσετε ο ένας την φωνή του άλλου.

      Όλοι ξέρουμε ότι οι σχέσεις βασίζονται στην συνεχή επικοινωνία. Τώρα όμως, ακόμα και όταν το ζευγάρι είναι μακριά, μπορούν πάντα να είναι σε επαφή. Και με το Mini Boombox, απολαμβάνουν πεντακάθαρες συνομιλίες χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, χωρίς… παρεξηγήσεις, χαμένες λέξεις, ή αμηχανία από διακοπές.

      Μιλώντας με τις ώρες: Μερικές φορές δεν αντέχεις να κλείσεις το τηλέφωνο! Σε αυτή την περίπτωση…δεν ανυσηχούμε, γιατί το Mini Boombox λειτουργεί έως και 10 ώρες συνεχώς και στη συνέχεια φορτίζει μέσω USB, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να προβληματιστούμε για αλλαγή μπαταρίας.

      Το Mini Boombox κυκλοφορεί και σε έντονο κόκκινο χρώμα, με πάνελ αφής με οπίσθιο φωτισμό, προσφέρει ευκολία χρήσης, οποιαδήποτε ώρα, νύχτα ή μέρα. Έχει προτεινόμενη λιανική τιμή τα €79,99. Επίσης διατίθεται σε λευκό και μαύρο. »

      Δεν αστειευόμαστε… Το δελτίο Τύπου τα γράφει αυτά.

      και Last but… not least!

      • LG Hom-Bot! Σκούπα-ρομπότ!

      Η LG Hom-Bot είναι μια σκούπα-ρομπότ χωρίς σακούλα, η οποία διαθέτει σύστημα χαρτογράφησης χώρου με διπλή κάμερα, διαθέτει τρεις λειτουργίες αυτόματου καθαρισμού, αναγνωρίζει τα σκαλοπάκια, επιστρέφει μόνη της στη βάση της προς επαναφόρτιση όταν τελειώσει τον προγραμματιζόμενο χρόνο σκουπίσματος ή όταν αποφορτιστεί. Μπορεί να προγραμματιστεί να σκουπίσει εντός των επόμενων 5 έως και 12 ωρών, έχει ισχύ 18 Watt, όταν σκουπίζει δεν φωνάζει (60dB), έχει φίλτρο HEPA 10, ο κάδος της χωράει 0,4 λίτρα σκουπιδιών, δεν έχει καλώδια αφού φέρει μπαταρία Li-Ion Polymer, είναι στρογγυλή με διάμετρο 36 εκατοστά και ύψος 9 εκατοστά. Θα τη λατρέψει. Κι εσάς.

      Προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ (μοντέλο VR5902LVM): 600€

      In.gr Τεχνολογία

      Sports in

      Μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο της Φιορεντίνα για τον τελικό: Πόσα εισιτήρια έχουν διατεθεί

      Τα δημοσιεύματα που ήθελαν 3.000 οπαδούς της Φιορεντίνα στην Αθήνα, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται…

      Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

      in.gr | Ταυτότητα

      Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

      Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

      Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

      Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

      Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

      ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

      Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

      ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

      Πέμπτη 16 Μαϊου 2024