Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Home Cinema, Je t΄ Aime! DVD και Blu-ray προτάσεις...

Home Cinema, Je t΄ Aime! DVD και Blu-ray προτάσεις…

To Home Cinema έχει μεγάλες προσδοκίες για το Valentine 's Day και σας προτείνει μια σειρά από παλιές αγαπημένες ταινίες και και πιο πρόσφατες ταινίες. 

To Home Cinema έχει μεγάλες προσδοκίες για το Valentine ‘s Day και σας προτείνει μια σειρά από ταινίες που υμνούν ή…αποδομούν τον έρωτα.

Σας ταξιδεύει από τη Σαχάρα στο Νότινγκ Χιλ. Σας προσκαλεί να τολμήσετε να αγαπήσετε, έστω και για μια ημέρα σαν σύγχρονοι Ρωμαίοι την Ιουλιέτα σας


Valentine’ s day
Ένα διάσημο cast πλαισιώνει την ταινία του Γκάρι Μάρσαλ. Με φόντο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ζευγάρια ζουν τους έρωτες τους, απαγοητεύονται, χωρίζουν ή σμίγουν.


Paris, Je t΄ Aime

Είκοσι μικρές ιστορίες μοναξιάς, έρωτα, τυχαίων γεγονότων και καθημερινών καταστάσεων, που διαδραματίζονται σε γειτονιές και σε κεντρικά σημεία του Παρισιού. Σκηνοθετούν οι Τζόελ και Ίθαν Κοέν, Βάλτερ Σάλες, Ζαν-Λικ Γκοντάρ, Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, Πολ Βερχόφεν, Γκας βαν Σαντ, Αλφόνσο Κουαρόν, Γουές Κρέιβεν, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Τομ Τίκβερ κ.ά.


Η Λαίδη και ο Αλήτης

Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο ρομαντικές ταινίες που βγήκαν ποτέ από τα στούντιο της Ντίσνεϊ, αλλά και ένα από τα πιο αγαπησιάρικα φιλμ στην ιστορία του κινηματογράφου. Όσο για την περίφημη «σκηνή του ιταλικού εστιατορίου», όπου τα δύο σκυλιά έρχονται στόμα με στόμα μασουλώντας το ίδιο μακαρόνι, αυτή έχει γίνει διαχρονικό σύμβολο των απανταχού ερωτευμένων.


Αγάπα με αν Τολμάς

Εισάγει τον θεατή στο ονειρικό σύμπαν ενός άντρα και μιας γυναίκας που αγαπιούνται από παιδιά, αλλά ο εγωισμός και τα πείσματα δεν τους αφήνουν να το παραδεχτούν. Τα ντεκόρ, η κίνηση της μηχανής και η φρεσκάδα που αποπνέουν οι δυο νεαροί πρωταγωνιστές, δημιουργούν ένα ανάλαφρο σύνολο.

Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού

Ένα παράξενο και ταυτόχρονα γοητευτικό φιλμ, που συνδυάζει με μαεστρία το ρεαλιστικό με το σουρεαλιστικό στοιχείο.
Οι ανατροπές της ιστορίας, η αισιόδοξη οπτική, η μοντέρνα κιν/γράφηση και οι ερμηνείες, δημιουργούν μια ταινία που καλεί τον θεατή να ταξιδέψει στα ενδότερα μιας ερωτικής σχέσης (υποχωρήσεις, παραχωρήσεις, λόγια που δεν λέγονται αλλά υπονούνται) και να γελάσει ή να συγκινηθεί με μια ιστορία, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η δική του…

Μεγάλες Προσδοκίες

Το κλασικό μυθιστόρημα του Ντίκενς μέσα από μία μοντέρνα προσέγγιση. Με έντονο το ερωτικό στοιχείο (ανεπανάληπτη η σκηνή που τα δύο παιδιά πίνουν νερό στο σιντριβάνι), πλάνα υψηλής αισθητικής, γρήγορους ρυθμούς και μοντέρνα μουσική επένδυση, ο μεξικανός σκηνοθέτης, Αλφόνσο Κουαρόν, καταφεύγει συχνά στη φόρμα του βιντεοκλίπ για να αφηγηθεί τον έρωτα του Φιν και της Εστέλα. Ωστόσο, οι όποιες «αυθαιρεσίες» όχι απλώς δεν ενοχλούν, αλλά μετουσιώνουν την ιστορία σε κάτι σύγχρονο, γοητευτικό και γεμάτο φρεσκάδα, που δίκαια κέρδισε τις καρδιές των θεατών.

Μια Ημέρα

20 χρόνια, δύο άνθρωποι, μία ημέρα… Χιούμορ και συγκίνηση, σε μια αξέχαστη ιστορία για τον έρωτα, τη φιλία και τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στις ζωές μας.

Ρ
ωμαίος+Ιουλιέτα

Η ξακουστή ιστορία των αιώνιων εραστών μέσα από τα μάτια ενός αυστραλού σκηνοθέτη που προτείνει ακραίο εκσυγχρονισμό του μύθου και εξίσου ακραία αισθητική. Το «Ρωμαίος+Ιουλιέτα» του Λούρμαν είναι από τις δουλειές εκείνες που δεν γνωρίζουν τι θα πει «μέσος όρος». Ή το αποδέχεσαι έτσι όπως είναι ή το απορρίπτεις.

Όταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι
Το χρονικό των αλλεπάλληλων συναντήσεων και της μετέπειτα συνύπαρξης δύο ατόμων που είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, αλλά χρειάζονται 12 χρόνια και 3 μήνες για να το αντιληφθούν. Παρακολουθούμε τις σχέσεις των δύο φύλων, το πώς βλέπουν οι άνδρες τις γυναίκες και τούμπαλιν, τον εγωισμό, τις αδυναμίες. Ο Ρομπ Ράινερ υπογράφει μια ταινία που διατηρεί αναλλοίωτη τη δροσιά και το χιούμορ της.

Οι Γέφυρες του Μάντισον

Από τις ωραιότερες δουλειές του Κλιντ Ίστγουντ, λιτή, τρυφερή, ρεαλιστική, με συγκρατημένους δραματικούς τόνους και μια συγκλονιστική Μέριλ Στριπ να παίρνει την ταινία στα χέρια της και να την απογειώνει. Έτσι, μια τυπική ερωτική ιστορία μετουσιώνεται σε παράσταση για δύο, μαγευτική που, όσες φορές και να τη δει κανείς δεν τη χορταίνει.

Ερωτική Επιθυμία

Μια ταινία που είναι αδύνατον να μη σε αγγίξει. Η ιστορία είναι απλή. Εκείνος και εκείνη. Οι σύζυγοί τους έχουν δεσμό. Και οι ίδιοι, όμως, αισθάνονται αμοιβαία έλξη. Λίγο η ατολμία, λίγο ο κοινωνικός περίγυρος και η σχέση δεν θα καρποφορήσει. Πάνω σε αυτόν τον λιτό καμβά, ο κινέζος σκηνοθέτης, Γουόνγκ Καρ Γουάι, κεντά στην κυριολεξία μια οπτικοακουστική εμπειρία. Η ταινία σάρωσε τα βραβεία στο φεστιβάλ του Χονγκ Κονγκ-2001, διακρίθηκε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στις Κάννες του 2000, τιμήθηκε με το βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας και με το Μέγα Τεχνικό Βραβείο για την εκπληκτική φωτογραφία του Αυστραλού οπερατέρ Κρις Ντόιλ.

Τσάι στη Σαχάρα

Το 1947 ένας αμερικανός μουσικός και η συγγραφέας σύζυγός του, ταξιδεύουν στη βόρεια Αφρική, αναζητώντας την έμπνευση και νέες εμπειρίες. Όμως, όσο περισσότερο ψάχνουν το διαφορετικό τόσο βυθίζονται στην απόγνωση. Μια ταινία του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι με τους Τζον Μάλκοβιτς και Ντέμπρα Γουίνκερ.

Μοιραίο Πάθος

Κινηματογραφική μεταφορά από τον σκηνοθέτη Λουί Μαλ, του
διάσημου μυθιστορήματος της ιρλανδής συγγραφέα Τζόζεφιν Χαρτ, με τους
Τζέρεμι Άιρονς και Ζιλιέτ Μπινός: ο συντηρητικός υπουργός της βρετανικής
κυβέρνησης ερωτεύεται την αρραβωνιαστικιά του γιου του.

Ιστορία Αγάπης
«Αγάπη σημαίνει να μη χρειαστεί ποτέ να ζητήσεις
συγγνώμη».
Με το μότο αυτό, η ταινία χτύπησε φλέβα χρυσού στις αρχές της
δεκαετίας του΄70, κάνοντας εκατομμύρια μάτια να δακρύσουν, καθώς στις
οθόνες ξετυλιγόταν η ιστορία του Όλιβερ Μπάρετ και της Τζένιφερ
Καβιλέρι, δύο φοιτητών που ζούσαν τον ιδανικό έρωτα, έως ότου η
μοίρα αποφάσισε να δώσει τέλος στο όνειρο.

Τα Φτερά του Έρωτα

Στο χωρισμένο από το τείχος Βερολίνο, άγγελοι περιπλανιούνται στους δρόμους, ακούγοντας τις σκέψεις των ανθρώπων. Ένας από αυτούς, ερωτεύεται μια ακροβάτιδα του τσίρκου. Τα αισθήματά του για αυτήν είναι τόσο έντονα που ζητά να χάσει το προνόμιο της αθανασίας και να γίνει θνητός. Σκηνοθετεί ο Βιμ Βέντερς.


Σκηνές Σεξουαλικής Φύσης

Σπονδυλωτή ταινία, αποτελούμενη από επτά ερωτικές ιστορίες γεμάτες με χιούμορ και παιχνιδιάρικη διάθεση. Πεδίο δράσης, το πάρκο Χάμπστιντ Χιθ του Λονδίνου. Πρωταγωνιστούν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Εϊλίν Άτκινς, Χιού Μπόνβιλ, Άντριαν Λέστερ

Παρασυρθείτε σε ένα άλλο σύμπαν παρέα με την Μπέλα, τον Έντουαρντ και τον Τζέικομπ, το αιώνιο ερωτικό τρίγωνο!
Λυκόφως
Μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν βρικόλακα και μια νεαρά θνητή.
The Twilight Saga: Νέα Σελήνη
Η εξέλιξη ενός απροσδόκητου έρωτα σε ένα άλλο σύμπαν
Twilight Saga: Έκλειψη
Το τρίτο μέρος της σειράς υπό τη σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Σλέιντ.

Μισώ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μία ερωτική ιστορία διαφορετική από αυτές που γνωρίζετε.
Πρωταγωνιστούν η Νία Βαρντάλος και ο Τζον Κορμπέτ (Γάμος αλά Ελληνικά).

Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ

Ρομαντική κομεντί που παραλλάσσει τον μύθο της Σταχτοπούτας, διαθέτει χιούμορ, δύο λαμπερούς σταρ και μπόλικη ασημόσκονη. Ένας ασήμαντος βιβλιοπώλης συναντά τη διασημότερη ηθοποιό του κόσμου και, μέσα από τα απαραίτητα εμπόδια που παρεμβάλλονται σε μια σχέση αλλά και πολλά ευτράπελα, ανακαλύπτει ότι και οι σταρ είναι άνθρωποι με τις αδυναμίες και τα… υπαρξιακά τους προβλήματα.

Restless

Τα συναισθηματικά αδιέξοδα της αμερικανικής νεολαίας του περιθωρίου. Η ταινία άνοιξε το τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» στο 64ο Φεστιβάλ Καννών.

Βασικό Ένστικτο

Η πιο «περιπετειώδης» ταινία του Βερχόφεν, με την έννοια ότι η λογοκρισία των ΗΠΑ ζήτησε να αφαιρεθούν 42 ολόκληρα λεπτά για να επιτρέψει την προβολή της στις αίθουσες, ενώ η πρωταγωνίστρια απείλησε με μήνυση το σκηνοθέτη, επειδή η σκηνή στην οποία αποκαλύπτει «ό,τι πολυτιμότερο έχει» γυρίστηκε -έλεγε- εν αγνοία της. Στην πραγματικότητα, όλος αυτός ο ντόρος έχτισε έναν μύθο γύρω από την ταινία, που δεν είναι παρά ένα καλογυρισμένο αστυνομικό θρίλερ, αρκετά φαντεζί, εξωπραγματικό ως προς το περιβάλλον στο οποίο τοποθετεί την ιστορία, και με σκηνές ακραίου σεξουαλισμού.

in.gr Home Cinema

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024