Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 10 πιο ρομαντικά καφέ της πόλης

Τα 10 πιο ρομαντικά καφέ της πόλης

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και φέρνει μαζί του κύμα ρομαντισμού! Η πόλη θα φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί την «γιορτή της αγάπης». Το in.gr σας προτείνει 10 καφέ-μπαρ με χαρακτηριστικό γνώρισμα το ρομαντικό περιβάλλον και τη «ζεστασιά» για να περάσετε μαζί με το ταίρι σας ατμοσφαιρικές στιγμές!

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και φέρνει μαζί του κύμα ρομαντισμού! Η πόλη θα φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί την «γιορτή της αγάπης». Το in.gr σας προτείνει 10 καφέ-μπαρ με χαρακτηριστικό γνώρισμα το ρομαντικό περιβάλλον και τη «ζεστασιά» για να περάσετε μαζί με το ταίρι σας ατμοσφαιρικές στιγμές!


Petit Fleur

Το κουκλίστικο αυτό καφέ, στο οποίο φυσά παριζιάνικος αέρας, αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό βράδυ. Φημίζεται για τα γλυκά του και συχνά οργανώνει βραδιές live μουσικής. Προσθέστε και ένα ποτήρι κρασί και το Petit Fleur δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τα παριζιάνικα μπιστρό. Αν ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε να κάτσετε στα χαριτωμένα τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο, αλλιώς, σας περιμένει και ο εσωτερικός για να σας χαλαρώσει με την ιδιαίτερη και «ζεστή» ατμόσφαιρά του. Πολύχρωμα τραπέζια, καρέκλες βελούδινες και υπέροχες διακοσμητικές λεπτομέρειες θα ξετυλίξουν μπροστά σας μια άλλη εποχή!

Πλατεία Αγ. Νικολάου 16, Χαλάνδρι (και Κολωνάκι, Ερυθραία, Κηφισιά, Κέρκυρα, Βόλος)


Cap Cap

«Φτιαγμένο από μαγεία» το Cap Cap σερβίρει γλυκά εμπνευσμένα από ήρωες παραμυθιών και ταινιών. Ιδιαίτερα ροφήματα και λεπτομέρειες άκρως ρομαντικού στιλ, όπως τα φλιτζάνια και οι τσαγέρες, θα σας απομακρύνουν για λίγο από την ρουτίνα και θα αισθανθείτε ήρωες παραμυθιού. Έχετε το νου σας μην περάσει από δίπλα σας ο Χάρι Πότερ, ο Μάρβελ ή η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και σας παρασύρουν στις περιπέτειές τους!

Πανόρμου 26, Αιγάλεω

Κιμωλία

Ρετρό περιβάλλον, μουσική τζαζ και φρέσκα κέικ. Ένας συνδυασμός που ταιριάζει απόλυτα στους ερωτευμένους της πόλης! Η Κιμωλία βρίσκεται στην Πλάκα, σε ένα καλοδιατηρημένο νεοκλασικό και αποτελεί ένα all-day στέκι. Ξεχωρίζει το σαλονάκι στο βάθος και επίσης, οργανώνει ποικίλες εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις ζωγραφικής και live.

Υπερείδου 5, Πλάκα

Μπλε Παπαγάλος

Ο Μπλε Παπαγάλος εμπνεύστηκε το όνομά του από την ταινία Καζαμπλάνκα και δεν θα μπορούσε να μην είναι ανάλογα κινηματογραφική η ατμόσφαιρα. Ρετρό, με έπιπλα-αντίκες και φωτογραφίες του Έλβις Πρίσλεϊ και της Έλενας Ναθαναήλ στον τοίχο. Ιδανική επιλογή για ένα ποτό με το έτερον ήμισυ σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό! Αν δε, πετύχετε και βραδιά swing ή άλλο μουσικό live, το βράδυ σας θα απογειωθεί!

Λεωνίδου 31, Αθήνα

Cue

Τάρτες, ροφήματα γαλλικής σοκολάτας, κρασί ή κοκτέιλ σε ένα περιβάλλον «σπιτικό». Βιβλιοθήκες, όμορφα λαμπατέρ και ξύλινες λεπτομέρειες συνθέτουν ένα ρομαντικό σκηνικό για ένα ιδιαίτερο «αγιοβαλεντίνικο» βράδυ.

Σπύρου Μερκούρη 31, Παγκράτι

Καχόν

Με τραπεζάκια ζωγραφισμένα, αργεντίνικη διακόσμηση και συνοδεία jazz και soul μουσικής, το Καχόν θα σας ταξιδέψει το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου! Ο χώρος ενδείκνυται για χουχούλιασμα και αγκαλιές, ενώ αν είστε τυχεροί θα πετύχετε και μουσικά happenings.

Αιμιλίου Βεάκη 21, Περιστέρι

Γιασεμί

Το πολύ γνωστό αυτό, πλέον, στέκι της Πλάκας, δικαίως κρατά την υψηλή του θέση στην προτίμηση του κόσμου. Τα σκαλάκια, τα μικρά ξύλινα τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο, τα λουλούδια και οι εξαιρετικές τάρτες με φόντο την παλιά Αθήνα, δεν μπορεί παρά να συμβάλλουν σε ένα υπέροχο βράδυ Άγιου Βαλεντίνου. Γιατί μερικές φορές, οι κλασικές αξίες ξεχωρίζουν!

Μνησικλέους 23, Πλάκα

Espessaki Café

Το καφέ αυτό αποτελεί ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Αθήνας που αξίζει να αποκαλύψουμε! Βρίσκεται πίσω από τον Πύργο Αθηνών και έχει πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση. Τα τραπεζάκια είναι vintage, τα cupcakes γευστικότατα και όλα αυτά με αέρα παριζιάνικο και τζαζ μουσική. Στο espressaki θα απολαύσετε καφέ και ποικιλίες τσάι, που ξεχωρίζουν για τις πρωτότυπες ονομασίες τους. Ο «Μικρός πρίγκιπας» και ο «Έναστρος ουρανός» είναι δυο μόνο από τις εύγεστες επιλογές. Το βράδυ το καφέ μεταμορφώνεται σε μπαράκι και επιβάλλεται να δοκιμάσετε την υπέροχη σαγκρία του.

Άγγελου Πυρρή 3, Αμπελόκηποι


L’arrêt du temps

…Ή αλλιώς, η παύση του χρόνου! Υπάρχει ένα καφέ στο κέντρο της Αθήνας, που θυμίζει την Βιέννη και που ο χρόνος σταματά, έστω για λίγο. Αυτό είναι το L’ arrêt du temps. Σερβίρεται καφές και μεγάλη ποικιλία από σοκολάτα, τσάι αλλά και ποτό. Επίσης, θα βρείτε και ελαφρά, δροσερά γεύματα. Με ένα άκρως «ταξιδιάρικο» περιβάλλον, δεν είναι δυνατόν να μην περάσετε ένα όμορφο και ρομαντικό βράδυ.

Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 7, Αθήνα

El Convento Del Arte

Το εν λόγω καφέ-μπαρ σας περιμένει να χαθείτε στη μαγεία του! Το «Μοναστήρι της τέχνης» δεν θα μπορούσε παρά να έχει ανάλογο με το όνομά του σκηνικό, μυστηριακό και ατμοσφαιρικό. Πολύ συχνά οργανώνει μουσικές και θεατρικές βραδιές. Το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, θα απολαύσετε αγαπημένη τζαζ μουσική και blues από τον βραβευμένο σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη, με τη συνοδεία εξαιρετικών ελληνικών αλλά και διεθνών κρασιών.

Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο


Επιμέλεια: Μαρία Πετροπούλου

in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024