Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ανατρεπτικά (anti)Valentine's πάρτι της πόλης

Τα ανατρεπτικά (anti)Valentine’s πάρτι της πόλης

Είτε γιορτάζετε τον Άγιο Βαλεντίνο είτε όχι, είτε έχετε ταίρι ή είστε μόνοι σαν… την ανεμώνη, το πιο… καυτό Σαββατόβραδο πλησιάζει και είναι -όπως και να το δει κανείς- μια καλή αφορμή για διασκέδαση... Και αν δεν έχετε διάθεση, μην ξεχνάτε πως... τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

Καθώς οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν γεμίσει με αρκουδάκια αγάπης και καρδούλες, το κόκκινο χρώμα έχει κατακλύσει τα πάντα και τα κινητά ετοιμάζονται να πάρουν φωτιά με γλυκά μηνύματα αγάπης, εμείς επιλέγουμε πέντε anti-valentine’s πάρτι, με μπόλικο χιούμορ, κέφι και μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν.

Είτε γιορτάζετε τον Άγιο Βαλεντίνο είτε όχι, είτε έχετε ταίρι ή είστε μόνοι σαν… την ανεμώνη, το πιο… καυτό Σαββατόβραδο πλησιάζει και είναι -όπως και να το δει κανείς- μια καλή αφορμή για διασκέδαση… Και αν δεν έχετε διάθεση, μην ξεχνάτε πως… τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

Πριόνια 2015
To anti-Valentine’s πάρτι του Bios που θα σας κάνει να τραγουδάτε με έναν αναπτήρα αναμμένο ανά χείρας και πολλές εκπλήξεις. Οι χωρισμένοι και οι singles είναι έτοιμοι να πάρουν την εκδίκησή τους, ενώ όπως ανακοινώνει το Bios τα Πριόνια «είναι ένα party λαϊκο-pop σπαραγμού, με επική μελούρα και τις πιο σάπιες power ballads όλων των εποχών. Από φέτος, για να μην πεθάνεις από το ανελέητο μπλουζ, προστίθεται και late night section τύπου «love to love you, baby», για περισσότερα και πιο ερωτικά λικνίσματα».
Tesla (at) BIOS, Πειραιώς 84. Ώρα έναρξης: 21:00. Είσοδος ελεύθερη

Not Another Valentine’s Party
Μια ημέρα πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, Παρασκευή και 13, οι Chemical Circus σε συνεργασία με τους Saints N’ Sinners διοργανώνουν για τρίτη φορά μια βραδιά, ενάντια στο πνεύμα του της γιορτής! Μπαίνοντας μάλιστα και στο πνεύμα των αποκριών υποδέχονται με δωρεάν είσοδο όσους φορούν μάσκα, στολή ή κεφάλι λαγού ή κουνελιού!
Στον 2ο όροφο του club ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος με μεσαιωνική, μυστικιστική αισθητική υπό το φως των κεριών και το άρωμα αιθέριων ελαίων για όσους επιθυμούν να εκφράσουν τον ερωτισμό τους! Προτεινόμενο dresscode εκτός από τη μάσκα, τα δερμάτινα και τα λατέξ.
DeathDisco, Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή. Oι πόρτες ανοίγουν στις 23.00. Είσοδος: 5 ευρώ (με μπύρα/κρασί/redbull )

Βαλεντίνος Vs Καρνάβαλος: 1 ημίχρονο – 2 τελικό
Φορέστε τις μάσκες σας, ντυθείτε Βαλεντίνοι ή ό,τι άλλο εμπνευστείτε, πάρτε το ταίρι σας και περάστε το κατώφλι του Area 19 για μια ξέφρενη βραδιά Βαλεντίνου. «Φορέστε» την πιο καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με κεφάτες μουσικές από rock μέχρι indie pop, pop elecrtronica, disco, sunk. Από τη σκηνή θα περάσουν και αρκετοί guests, μεταξύ αυτών η Dusk, οι Echo Train και ο Γιάννης Γιοκαρίνης.
Area 19, Ορφέως 182, Βοτανικός. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30. Είσοδος 10 ευρώ

«Heaven vs Hell»
Γνωστοί για τα ξέφρενα πάρτι τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, οι Trashformers ετοιμάζουν το τρίτο κατά σειρά (4 συνολικά) θεματικό, καρναβαλικό πάρτι – υπερπαραγωγή για την περίοδο αυτή. Με θέμα «Heaven vs Hell» ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει τα αποκριάτικά του και οι Trashformers σκοπεύουν να τα δώσουν όλα: Έρωτας ή πόλεμος; Αγνότητα ή Αμαρτία; Παράδεισος ή Κόλαση θα αναρωτιούνται τα διαβολάκια, αγγελάκια, σύννεφα, έρωτες και ό,τι άλλο παρεμφερές κάνει την εμφάνισή του στο KooKoo. Σερπαντίνες, κομφετί, μάσκες διαγωνισμοί για την καλύτερη στολή, κεφάτες μουσικές και πολύς χορός κρίνονται απαραίτητα για να κυλήσει η βραδιά… ομαλά.
KooKoo Live Music Bar, Ιάκχου 17, Γκάζι

80s-90s μασκέ party
Ο Άγιος Βαλεντίνος θα έχει αποκριάτικη διάθεση στο party του Κυττάρου, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου. Το party θα τα έχει όλα, 80s και 90s μουσικές που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο, αποκριάτικη ατμόσφαιρα, χωρίς να λείπει και ο ρομαντισμός λόγω ημέρας και τους Κώστα Μπίγαλη, Πωλίνα και Κώστα Χαριτοδιπλωμένο να μεταδίδουν το κέφι τους σε ένα ξεφάντωμα άνευ προηγουμένου. Τραγούδια όπως «Μπιρίμπα», «Πους απς», «Του Αιγαίου τα μπλούζ», «Ροζ μπικίνι», «Ρίνα-Κατερίνα», «Βραδινό μπανάκι», «Ψηλές κοντές», «Έτσι σε θέλω», και πολλά ακόμη, θα κάνουν τη νύχτα να πάρει φωτιά. Πριν και μετά τα live, τις μουσικές επιλέγει ο DJ LYk με Hit που σημάδεψαν τα 80s και τα 90s.
Κύτταρο Live Club, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00. Είσοδος: 10 ευρώ

Τζ.Ντ.

entertainment.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024