Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγιος Βαλεντίνος με πιάτο... την Αθήνα

Άγιος Βαλεντίνος με πιάτο… την Αθήνα

Ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι, για αυτό γιορτάστε την ημέρα των ερωτευμένων, έχοντας θέα ολόκληρη την πόλη σε 5 ξεχωριστά σημεία της Αθήνας.


Οι προσεγμένες γεύσεις, η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και η μαγευτική θέα που προσφέρουν 5 ιδιαίτερα σημεία της Αθήνας, αποτελούν ένα ονειρικό σκηνικό για να απολαύσετε το τέλειο ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σας την ημέρα των ερωτευμένων.

Αν θέλετε να στείλετε το ταίρι σας στα ουράνια, δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και γιορτάσετε τον έρωτά σας με πιάτο όλη την Αθήνα!

Ορίζοντες Λυκαβηττού
Ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη για ένα ζευγάρι, προσφέροντας κατάλληλη ατμόσφαιρα και πανοραμική θέα στην Αθήνα, μακριά από το θόρυβο της πόλης. Το προσεγμένο εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού γνωρίζει πώς να απογειώνει τις αισθήσεις με τις μεσογειακές του προτάσεις. Το εσωτερικό του ζεστό, κλασικής αισθητικής με ανάλαφρα χρώματα και απαλό φωτισμό προσφέρει το τέλειο σκηνικό για ένα άκρως ρομαντικό δείπνο για δυο.
Λόφος Λυκαβηττού, τηλ.: 210 7227065

Galaxy Restaurant & Bar
Το Galaxy Restaurant & Bar του Hilton Αθηνών είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια των Αθηναίων και μια κλασική αξία για όσους θέλουν να απολαύσουν τη συγκλονιστική θέα που προσφέρει. Μαγέψτε το ταίρι σας απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα με τη συνοδεία κοκτέιλ και lounge μουσικής ή τις μεσογειακές γεύσεις με υλικά από τη διεθνή κουζίνα, που προτείνει ο σεφ.
Βασιλίσσης Σοφίας 46, Ξενοδοχείο Hilton, τηλ.: 210 7281402

Dinner in the Sky
Αν πετάτε στα ουράνια από έρωτα, τώρα έφτασε η στιγμή να πετάξετε και στην κυριολεξία. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το Dinner in the Sky πραγματοποιεί την πρώτη του «πτήση» στην Ελλάδα και απογειώνεται από την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Eϊκοσι δυο άτομα θα βρεθούν 50 μέτρα πάνω από το έδαφος, έχοντας τη φωτισμένη Αθήνα στο πιάτο τους και απολαμβάνοντας πιάτα υψηλής γαστρονομίας.
Πειραιώς 100, Γκάζι

Άπολις
Δίκαια θεωρείται ως ένα από τα στέκια με την πιο όμορφη θέα ολόκληρης της Αθήνας. Χειμώνα ή καλοκαίρι ο πολυχώρος Apolis μαγεύει με τη θέα και της υπηρεσίες που προσφέρει. Στο εστιατόριο θα γευτείτε πιάτα ιταλικής κουζίνας και θα γιορτάσετε τον έρωτά σας με τη φωτισμένη Αθήνα στο πιάτο σας.
Άλσος Αγίου Δημητρίου, Πετρούπολη, τηλ.: 210 5060620

Άδωνις
Το διατηρητέο του Άδωνι στην όμορφη Καστέλα σας περιμένει την ημέρα των ερωτευμένων με γεύσεις μοντέρνας κουζίνας και θέα το απέραντο γαλάζιο. Γιορτάστε τον έρωτά σας με το πιο ρομαντικό δείπνο που έχετε φανταστεί, ρεμβάζοντας, καθώς ο ήλιος «βουτάει» στη θάλασσα και παραχωρεί τη θέση του σε μια άκρως ερωτική βραδιά.
Καστέλα, Παπαναστασίου 57 (πρ. Β. Παύλου), τηλ.: 210 9374308

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

entertainment.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024