Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιτραπέζια παιχνίδια για τους ερωτευμένους

Επιτραπέζια παιχνίδια για τους ερωτευμένους

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είναι μια ευκαιρία να χαρίσετε στον αγαπημένο σας ένα ερωτικό επιτραπέζιο παιχνίδι και να ζήσετε μαζί του μια ξεχωριστή και διασκεδαστική εμπειρία.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είναι μια ευκαιρία να χαρίσετε στον αγαπημένο σας ένα ερωτικό επιτραπέζιο παιχνίδι και να ζήσετε μαζί του μια ξεχωριστή και διασκεδαστική εμπειρία.

Το in.gr συγκέντρωσε 8 επιτραπέζιες προτάσεις έτοιμες να προσφέρουν ατελείωτες στιγμές με χάδια, γέλια και φιλιά!

50 Shades of Grey Party Game

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι σχεδιασμένο να σε ξαφνιάσει.. καθώς αποκαλύπτει πως σε βλέπουν αλλά και πως βλέπεις εσύ τους φίλους σου.

Οι παίκτες πρέπει να ακούσουν κάποιες ερωτήσεις και να ψηφίσουν κρυφά ποιος από τους συμπαίκτες τους πιστεύουν ότι ταιριάζει περισσότερο στην ερώτηση. Γέλια και περιστασιακά βλέμματα καθ όλη την διάρκεια είναι μέρος του παιχνιδιού.. Αφού ψηφίσουν όλοι, φανερώνουν τις απαντήσεις τους και όποιος έχει πει το ίδιο όνομα με τον παίκτη που θέτει την ερώτηση κερδίζει μια χρυσή μάρκα. Νικητής είναι όποιος μαζέψει πρώτος 20 μάρκες!



In love
: A game for 2, between sweethearts

Ένα εύκολο παιχνίδι με κάρτες μόνο για δυο με σκοπό να γνωρίσεις τον σύντροφο σου και να δεις πόσο ταιριάζετε!

Οι παίκτες πρέπει να εκτελούν κάποιες αποστολές που απαιτούν την σωματική επαφή όπως.. ένα χάδι στο σύντροφο τους.. και να απαντάνε σε διάφορες ερωτήσεις που αφορούν τέσσερις κατηγορίες.. την ψυχή, το σώμα, το μυαλό και τον ανταγωνισμό.

Οι κάρτες των αποστολών και των ερωτήσεων έχουν τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Κερδίζει πρώτος όποιος καταφέρει να μαζέψει και τα τέσσερα χρώματα.


Dirty Minds

Ένα πονηρό παιχνίδι που δεν χρειάζεται να έχεις πονηρό μυαλό για να κερδίσεις!

Κάθε παίκτης τραβάει μια κάρτα με μια λέξη που πρέπει να περιγράψει στους συμπαίκτες του με υπονοούμενα. Όποιος μαντέψει σωστά τη λέξη παίρνει στην κατοχή του μια κάρτα με γράμματα ενώ όποιος μαντέψει λάθος χάνει μια κάρτα. Στην περίπτωση που ένας παίκτης καταφέρει να βρει με την πρώτη προσπάθεια την λέξη κερδίζει τρεις κάρτες με γράμματα. Ο πρώτος που θα καταφέρει να σχηματίσει με τις κάρτες την λέξη D-I-R-T-Y και να την φωνάξει είναι ο νικητής.

French Kiss

Το French Kiss είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι θάρρους ή αλήθειας. Ο παίκτης γυρνά τον τροχό και σε όποια κατηγορία σταματήσει πρέπει να είναι έτοιμος να δράσει! Οι ερωτήσεις του παιχνιδιού είναι ξεχωριστές για κάθε φύλο, άλλες τραβάνε οι άντρες άλλες οι γυναίκες, υπάρχουν όμως και μερικές που είναι για ζευγάρια. Η ειλικρίνεια και η τόλμη στέφουν τον νικητή.

Kama Sutra

Το επιτραπέζιο όπως και το Κάμα σούτρα αποτελεί έναν ερωτικό οδηγό για το ζευγάρι.

Μέσα από το παιχνίδι καθοδηγείσαι να ανακαλύψεις την αισθησιακή και την σεξουαλική πλευρά του σώματος, του μυαλού αλλά και του πνεύματος χρησιμοποιώντας όλες σου τις αισθήσεις.

Σκοπός σου να φτάσεις στο τερματισμό ολοκληρώνοντας όλες τις δοκιμασίες που θα συναντήσεις στο ταξίδι σου.


Strip Chocolate

Στριπτίζ, σοκολατένια σχέδια, φιλιά, αγκαλιές ή μασάζ.. συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το παιχνίδι! Οι παίκτες ρίχνουν το ζάρι, και με θάρρος μετακινούνται στο ταμπλό εκτελώντας διάφορες αισθησιακές δραστηριότητες. Στο τέλος της παρτίδας όποιος παραμείνει με τα περισσότερα ρούχα κερδίζει.

Syncrohearts

Το παιχνίδι αυτό ξεκινάει με τρυφερά φιλιά, μασάζ και πολλές αγκαλιές!

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες αναλαμβάνουν διάφορες δραστηριότητες που πρέπει να εκτελέσουν και να τους φέρουν πιο κοντά.. τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες με κάρτες.. Οι διασκεδαστικές γεμάτες χιούμορ.. οι κάρτες του ζευγαριού που περιέχουν προκλητικές ερωτήσεις, οι καυτές.. που ανάβουν το ειδύλλιο, και οι ορατές που είναι γεμάτες ερωτικά μηνύματα. Ο πιο αφοσιωμένος στη σχέση του είναι και ο κερδισμένος.

Speak love, make love

Στο Speak Love, Make Love προσφέρεις και λαμβάνεις αγάπη!

Δύο παίκτες αναλαμβάνουν να κάνουν πράγματα ο ένας στον άλλον ή να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν κάποια ερωτική δοκιμασία.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να διασκεδάσουν και να βελτιώσουν την επικοινωνία μεταξύ τους.

Μαντώ Σιώμου

in.gr

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024