Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταχωρήστε τις αποδείξεις σας με ένα κλικ

Καταχωρήστε τις αποδείξεις σας με ένα κλικ

To in.gr  σε συνεργασία με την Epsilon Net προσφέρει δωρεάν στα μέλη του μια ηλεκτρονική εφαρμογή διαχείρισης των αποδείξεων. Με μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί τις αποδείξεις του αλλά και να πληροφορηθεί πόσες αποδείξεις του λείπουν ή τι φόρο θα εξοικονομήσει αν μαζέψει κι άλλες.

To in.gr σε συνεργασία με την Epsilon Net προσφέρει δωρεάν στα μέλη του μια ηλεκτρονική εφαρμογή διαχείρισης των αποδείξεων. Είναι γεγονός ότι με το νέο φορολογικό νόμο οι φορολογούμενοι έχουν βρεθεί με ένα όγκο αποδείξεων που καλούνται να διαχειριστούν και να καταχωρίσουν στη φορολογική τους δήλωση.

Η εφαρμογή είναι ένα φοροτεχνικό εργαλείο, που έχει σχεδιαστεί από την Epsilon Net ειδικά για ιδιώτες. Απευθύνεται στα μέλη του in.gr, με δυνατότητα εγγραφής σε μη μέλη. Η εγκατάστασή της είναι εύκολη, με ένα κλικ κατεβαίνει στον υπολογιστή του χρήστη και γρήγορη ενώ ο χρήστης δεν επιβαρύνεται με κόστος.

Επιτρέπει δε στο χρήστη να εξετάσει και κάποια σενάρια που θα βελτιώσουν την φοροδοτική του εικόνα. Για παράδειγμα μπορεί να πληροφορηθεί για το ύψος του ποσού των επιπλέον αποδείξεων που θα πρέπει να συγκεντρώσει σύμφωνα με το εισόδημά του, ή να μάθει τι φόρο θα πληρώσει να δεν συγκεντρώσει τις απατούμενες αποδείξεις ή τι φόρο θα εξοικονομήσει αν μαζέψει και άλλες.

in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024