Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρ.Αρσένης: Δεν έχω σχέση με το ΠΑΣΟΚ ούτε με τον Παπανδρέου

Κρ.Αρσένης: Δεν έχω σχέση με το ΠΑΣΟΚ ούτε με τον Παπανδρέου

Δεν έχω καμία επικοινωνία με το ΠΑΣΟΚ και με τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτων Αρσένης, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ανεξάρτητος από τον Μάιο του 2013. Υπογράμμισε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ «ταυτίζεται πολιτικά πλήρως» και απαντώντας στις αντιδράσεις που έχουν προκύψει εντός της Κουμουνδούρου για την υποψηφιότητά του λέει: «Είμαι μια πρόταση που ήρθε από την κοινωνία των πολιτών».

Δεν έχω καμία επικοινωνία με το ΠΑΣΟΚ και με τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτων Αρσένης, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ανεξάρτητος από τον Μάιο του 2013.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα κάποια επικοινωνία με τον κ. Παπανδρέου, δεν έχω κάποια επικοινωνία με τον κ. Παπανδρέου. Δεν υπάρχει κάποια ειδική σχέση. Ήταν μια προσωπική μου απόφαση με βάση πολιτικές διαφωνίες […]. Έχω παραιτηθεί από το ΠΑΣΟΚ και έχω ανεξαρτητοποιηθεί τον Μάιο του 2013, είναι μια συζήτηση λίγο ενοχλητική αν θέλετε».

Και πρόσθεσε: «Δεν παραιτούμαι, γιατί συνεχίζω και δίνω την μάχη, γιατί κάθε στιγμή που είμαι στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δίνω μάχη υπέρ των πολιτών, υπέρ των κινημάτων με απτά αποτελέσματα. Βεβαίως είμαι υποψήφιος με ένα άλλο κόμμα, είμαι ένας ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, ο οποίος αυτή τη στιγμή θα είναι υποψήφιος με το κόμμα το οποίο εκφράζεται, ταυτίζεται πολιτικά πλήρως».

Απαντώντας στις αντιδράσεις που έχουν προκύψει εντός του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητά του ο κ. Αρσένης είπε: «Είμαι μία πρόταση που ήρθε από την κοινωνία των πολιτών για ακόμη μια φορά, δεν ήρθα ιεραρχικά μέσα στο κόμμα, δεν επιβλήθηκα της συζήτησης για το ευρωψηφοδέλτιο και από κει και πέρα έγινε μια δημοκρατική συζήτηση. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σωστό στα κόμματα να υπάρχουν και διαφωνίες και συμφωνίες και να γίνεται μια συζήτηση. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποια κομματική αντίδραση».

Αναφερόμενος στο Ποτάμι το χαρακτηρίζει «αρχηγικό κόμμα» και τονίζει:

«Υπάρχουν άλλα κόμματα που έχουν άλλες διαδικασίες για να αποφασίζουν. Βλέπουμε, ας πούμε, τον κ. Θεοδωράκη, ότι επιλέγει ο ίδιος τους υποψηφίους του. (Είναι ένα αρχηγικό κόμμα), αυτό βλέπουμε. Ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει ιδιαίτερη δημοσιότητα, βγαίνει μπροστά στην κοινωνία και επιλέγει κάποιους ανθρώπους για να είναι συνυποψήφιοι ή να είναι υποψήφιοι στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν βλέπουμε όμως να υπάρχουν αυτές οι δημοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες θέλουν χρόνο, έχουν διαφωνίες, γιατί υπάρχει διάλογος και δημοκρατία. Έτσι είναι η δημοκρατία, έχει διαφωνίες και θέλει και χρόνο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024