Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Στήριξη Ανέργων»: Δωρεάν ομάδες συναισθηματικής στήριξης ανέργων  για τη διαχείριση της κρίσης

«Στήριξη Ανέργων»: Δωρεάν ομάδες συναισθηματικής στήριξης ανέργων για τη διαχείριση της κρίσης

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Εκπαίδευσης, “ΣΕΠ&Ε - Career Associates, προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα συναισθηματικής στήριξης ανέργων για τη διαχείριση της κρίσης, κάθε Δευτέρα 9:30 π.μ. – 11:30 π.μ.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Εκπαίδευσης, “ΣΕΠ&Ε – Career Associates, προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα συναισθηματικής στήριξης ανέργων για τη διαχείριση της κρίσης, κάθε Δευτέρα 9:30 π.μ. – 11:30 π.μ.


Το πρόγραμμα θα διεξάγεται σε ομάδες έως 12 ατόμων, για 3 διαδοχικές, δίωρες συναντήσεις ανά ομάδα και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011.

Οι εισηγήτριες, Μαρία Κουτσαύτη, M.Sc., Σύμβουλος Διαχείρισης Σταδιοδρομίας και Αγγελική Χούγια, M.A., Ψυχολόγος, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, με ιδιαίτερη ευαισθησία στο πρόβλημα της ανεργίας έχουν στόχο να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται εκτός εργασίας, στη διατήρηση της συναισθηματικής τους ισορροπίας, και να τους στηρίξουν με πρακτικές για την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Λίγα Λόγια για το Κέντρο

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Προσανατολισμού & Εκπαίδευσης “ΣΕΠ&Ε. – Career Associates λειτουργεί από το 1991 παρακολουθώντας ενεργά και διαμορφώνοντας τις εξελίξεις στο χώρο της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας. Συνεργάζεται με εξειδικευμένους ψυχολόγους και συμβούλους, καθώς και με επιστημονικούς φορείς της Ευρώπης και της Αμερικής όπως: A.C.A (Αmerican Counseling Association), Psychological Associates U.S.A., IAEVG (International Association for Educational and Vocational Guidance), FEDORA κ.α.Ιδρύτρια και Διευθύντρια του κέντρου είναι η Μαρία Κουτσαύτη.


Λίγα Λόγια για τις εισηγήτριες
Η Μαρία Κουτσαύτη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού, ABD στη Συμβουλευτική και Οργανωτική Ψυχολογία, από το New School for Social Research – CUNY και το University of London – Birkbeck College και έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο με ειδίκευση στο Career Management & Development. Ιδρύτρια και διευθύνoυσα από το 1991 του Κέντρου Συμβουλευτικής Προσανατολισμού & Εκπαίδευσης “Σ.Ε.Π.& Ε. – Career Associates” και Director του NBCC – Greece, είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και έγκριτο μέλος του European Association for Counselling, όπως και μέλος σε πολλούς ακόμα επιστημονικούς συλλόγους και εταιρείες συμβουλευτικής στο εξωτερικό.

Η Αγγελική Χούγια είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το University of Keele και Oικογενειακής και Συζυγικής Θεραπείας από το Institute of Family Therapy, Birkbeck College, University of London. Εργάζεται από το 1990 ως ψυχολόγος (Αρ. Άδειας 1781/08), σύμβουλος σταδιοδρομίας και οικογενειακή θεραπεύτρια και είναι Associate Director του NBCC –Greece, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και έγκριτο μέλος του European Association for Counselling. Έχει διδάξει σε πληθώρα σεμιναρίων

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210 6891460 και 210 6816850 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.careerassociates.gr

Σ.Ε.Π.&Ε.-CAREER ASSOCIATES

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024