Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oι πολίτες έδωσαν εντολή να συνεννοηθούμε, δήλωσε o Πάνος Καμμένος

Oι πολίτες έδωσαν εντολή να συνεννοηθούμε, δήλωσε o Πάνος Καμμένος

Οι πολίτες μας έδωσαν εντολή να συνεννοηθούμε. Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθά στη διαφάνεια, είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του πριν από τις συσκέψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς για το σχηματισμό κυβέρνησης. «Τελικός στόχος είναι η ένωση και η συνεννόηση όλων των Ελλήνων, όχι για να παραδώσουμε την εθνική κυριαρχία στους δανειστές, αλλά για να προασπίσουμε την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα και την ή οικογένεια» είπε.

Οι πολίτες μας έδωσαν εντολή να συνεννοηθούμε. Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθά στη διαφάνεια, είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του πριν από τις συσκέψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την ελπίδα στο τέλος να υπάρξει συζήτηση «σε κοινό τραπέζι, με σύνθεση που θα επιλέξει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας», ζήτησε να υπάρξει ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της χώρας και είπε ότι τελικός στόχος είναι η ένωση και η συνεννόηση όλων των Ελλήνων «για να προασπίσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα».

«Κύρια αιτία της κακοδαιμονίας του τόπου είναι η ασυνεννοησία των πολιτικών κομμάτων και η παρερμηνεία των εκλογικών αποτελεσμάτων» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κρατούμε σταθερές τις απόψεις μας αλλά και το πόρισμα των εκλογών. Ότι λέμε ισχύει για πάντα. Οι πολίτες μας έδωσαν εντολή να συνεννοηθούμε και το Σύνταγμα δίνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτή τη δυνατότητα», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

«Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθά ούτε στη διαφάνεια ούτε στη συνεννόηση. Είναι ασφαλώς δικαίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας να διερευνήσει τις προθέσεις των πολιτικών δυνάμεων και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει. Οι επαφές ωστόσο που είχα με άλλους πολιτικούς αρχηγούς με κάνει να πιστεύω ότι η σύνθεση δεν είναι δικιά τους επιλογή.

»Ελπίζω και ζητώ στο τέλος αυτής της διαδικασίας να υπάρξει συζήτηση με κοινό τραπέζι, με τη σύνθεση που τελικώς θα επιλέξει ο Πρόεδρος όπου θα αναλυθούν από τους αρμόδιους φορείς η πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας, όπως επίσης και τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής» είπε ο κ. Καμμένος.

«Βασική προϋπόθεση επιτυχίας θεωρούμε ότι είναι η κατά μόνας προηγουμένως τοποθέτηση ενώπιον του Προέδρου, του κάθε πολιτικού αρχηγού, χωρίς εξαρτήσεις, αλλά και με τήρηση των πρακτικών» πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κατέληξε:

«Τελικός στόχος είναι η ένωση και η συνεννόηση όλων των Ελλήνων, όχι για να παραδώσουμε την εθνική κυριαρχία στους δανειστές, αλλά για να προασπίσουμε την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα και την ή οικογένεια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024