Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σακελλαρίδης: Πρώτος στόχος η πραγματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους

Σακελλαρίδης: Πρώτος στόχος η πραγματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους

Η πραγματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους και ζητήματα αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης και ανεργίας αποτελούν τους πρώτους στόχους της νέας κυβέρνησης, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Εξέφρασε την αισιοδοξία της κυβέρνησης από την αντιμετώπιση σε διεθνές επίπεδο. «Έχει ανοίξει ουσιαστικός διάλογος στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο επί των θέσεων της νέας κυβέρνησης» τόνισε.

Η πραγματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους και ζητήματα αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης και ανεργίας αποτελούν τους πρώτους στόχους της νέας κυβέρνησης, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Εξέφρασε την αισιοδοξία της κυβέρνησης από την αντιμετώπιση σε διεθνές επίπεδο. «Έχει ανοίξει ουσιαστικός διάλογος στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο επί των θέσεων της νέας κυβέρνησης, θα φανεί ότι υπάρχει δυνατότητα διαλόγου με τους εταίρους».

«Πρώτοι στόχοι της κυβέρνησης είναι η πραγματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους για το χρέος και την οικονομική πολιτική, καθώς και ζητήματα αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης και ανεργίας. Είδατε και από τη δομή του υπουργικού συμβουλίου ότι δίνουμε προτεραιότητα σε αυτά» τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024