Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
SQLearn e-Learning Suite

SQLearn e-Learning Suite

Η e-Learning Suite της εταιρείας SQLearn, είναι ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης το οποίο διαθέτει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για τη διαχείριση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η e-Learning Suite της εταιρείας SQLearn, είναι ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης το οποίο διαθέτει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για τη διαχείριση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η e-Learning Suite παρέχει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στους φορείς που επιλέγουν να την αξιοποιήσουν ανταποκρινόμενη πλήρως στις ανάγκες των εκπαιδευτών και των εκπαιδευομένων. Παρέχει όλες τις δυνατότητες της ασύγχρονης εκπαίδευσης αλλά και οπτικoακουστική επικοινωνία εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με υπάρχουσες κοινότητες (π.χ Live@edu) ή υποδομές (π.χ Microsoft Active Directory) και υποστηρίζει λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης για την ανάπτυξη μαθησιακών κοινοτήτων. Για την παρακολούθηση της πορείας της εκπαίδευσης η e-Learning Suite περιλαμβάνει ένα σύνολο εργαλείων αναφορών των ενεργειών των εκπαιδευομένων τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ομάδων χρηστών.

Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Το εκπαιδευτικό περιβάλλον λειτουργεί μέσω του φυλλομετρητή του χρήστη οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για εγκατάσταση επιπλέον προγραμμάτων, ενώ είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα (Windows, Linux, MacOS). Η e-Learning Suite μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε διακομιστή μπορεί να τρέξει PHP και χρησιμοποιεί βάση δεδομένων τύπου SQL.

Case Studies
Η e-Learning Suite μπορεί να παραμετροποιηθεί και να εξειδικευτεί σύμφωνα με τις ανάγκες του φορέα ή της επιχείρησής σας. Η εταιρεία SQLearn έχει μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων ηλεκτρονικής εκπαίδευσης καθώς έχει συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημόσιου τομέα (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, ΣΕΥΥΟ κ.α) και ιδιωτικού τομέα (OTEACADEMY, MULTIRAMA, GETITNOW, PUBLIC, ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ-EUROLAB, Διεθνές Δίκτυο Σπουδών AXON, Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, Skywalker κ.α) για την ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάστε τα σχετικά παραδείγματα (case studies).

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη
Η SQLearn διαθέτει μια ψηφιακή βιβλιοθήκη με υψηλής ποιότητας πολυμεσικό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα. Απευθύνεται σε ενήλικες και έχει δημιουργηθεί με βάση τις αρχές της παιδαγωγικής και του εκπαιδευτικού σχεδιασμού για e-learning, επιτρέποντας την άμεση αλληλεπίδραση. Η ψηφιακή βιβλιοθήκη της SQLearn περιλαμβάνει περισσότερους από 40 τίτλους μαθημάτων στους τομείς της Πληροφορικής και των Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Τα μαθήματα είναι δομημένα σε ενότητες, περιλαμβάνουν δραστηριότητες και προσομοιώσεις καθώς και ασκήσεις αξιολόγησης. Έτσι ο χρήστης καθοδηγείται αποτελεσματικά και μαθαίνει με τον δικό του τρόπο και στο δικό του ρυθμό.

Ολοκληρωμένες λύσεις
Η SQLearn παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν εκπαιδευτικές λύσεις έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις στρατηγικές επιλογές, τις ανάγκες σας και την τεχνολογική υποδομή που απαιτείται για την εξυπηρέτηση των χρηστών σας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της SQLearn βασίζονται στην e-Learning Suite και αξιοποιούν υπάρχουσες υποδομές της εταιρείας ή του οργανισμού σας. Επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες σας και εισάγετε το e-learning στην επιχείρηση ή τον οργανισμό σας:

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (e-Learning Suite)

Διασύνδεση με άλλα συστήματα,

• Ανάπτυξη μαθημάτων,

Ανάπτυξη webinars,

Σύστημα τηλεδιάσκεψης (σύγχρονη εκπαίδευση),

• Ανάπτυξη και ενσωμάτωση εξειδικευμένων εφαρμογών,

Σχεδιασμό και παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού,

Συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες,

Mobile learning (mlearning),

• Φιλοξενία (Hosting) του συστήματος,

• Εγκατάσταση σε δικό σας server,

• Διαχείριση του συστήματος,

• Τεχνική υποστήριξη και αναφορές ενημέρωσης,

• Ενσωμάτωση υπάρχοντος εκπαιδευτικού υλικού,

• Μαζική εγγραφή χρηστών,

• Δημιουργία interface με την εμφάνιση και τα λογότυπα της επιλογής σας,

• Υποστήριξη (Help Desk) χρηστών.

Περισσότερες πληροφορίες

SQL Learn

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024