Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Τέχνες και αθλητισμός βρίσκουν θέση στα δημοτικά συμβούλια

Προβεβλημένα πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, αλλά και βετεράνοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια Αθήνας και Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών. «Ερυθρόλευκο» το δημοτικό συμβούλιο στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

Προβεβλημένα πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, αλλά και βετεράνοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια Αθήνας και Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών.

Στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό Καμίνη εκλέγονται ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, ο καθηγητής Θάνος Βερέμης και η Πόπη Διαμαντάκου.

Από τον συνδυασμό Σακελλαρίδη ψηλά στην κατάταξη η συγγραφέας Μάρω Δούκα, ο επίσης συγγραφέας Θανάσης Σκρούμπελος, ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης, ο Νίκος Φίλης της «Αυγής» και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Από τον συνδυασμό Σπηλιωτόπουλου πρώτος είναι ο βετεράνος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χρήστος Τεντόμας και ακολουθεί ο Θανάσης Πλεύρης.

Τέλος, από τον συνδυασμό του τέως δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη εκλέγεται ο ίδιος, ενώ για τη δεύτερη έδρα δίνουν μάχη ο Ν.Βαφειάδης και Σ.Κολλάτος.

Στον Δήμο Πειραιά από την παράταξη Μώραλη εκλέγονται οι Πέτρος Κόκκαλης, Βαγγέλης Μαρινάκης, η Ειρήνη Νταϊφά, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Γ.Μελάς (γιος του βουλευτή των ΑΝΕΛ Π.Μελά) και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης.

Από τον συνδυασμό του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου εκλέγονται ο Κυριάκος Μανωλάκος και ο παλαίμαχος παίκτης του μπάσκετ Γιώργος Σιγάλας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024