Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ – Art Lab 21: Παράταση για το «Σχεδιά…ζω το ποδήλατο!»

Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ – Art Lab 21: Παράταση για το «Σχεδιά…ζω το ποδήλατο!»

Το ενδιαφέρον του κόσμου, τα συνεχόμενα τηλέφωνα και email σχετικά με την υποβολή συμμετοχών οδήγησαν το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ στην απόφαση να δώσει παράταση στον πιο οικολογικό διαγωνισμό της πόλης, «Σχεδιά…ζω το ποδήλατο».

Το ενδιαφέρον του κόσμου, τα συνεχόμενα τηλέφωνα και email σχετικά με την υποβολή συμμετοχών οδήγησαν το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ στην απόφαση να δώσει παράταση στον πιο οικολογικό διαγωνισμό της πόλης, «Σχεδιά…ζω το ποδήλατο».

Έτσι, αν είσαι νέος καλλιτέχνης και ενδιαφέρεσαι για το περιβάλλον, συνεχίζεις να έχεις την ευκαιρία για να αναδειχτείς συμμετέχοντας, μέσα από την τέχνη σου!

Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ μάς προσκαλεί όλους σε μια βόλτα στην πόλη, μια πόλη χωρίς αυτοκίνητο, με ποιότητα ζωής, όπως την επιθυμούμε.

Ο τομέας Art & Design του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με την υποστήριξη της Athens Voice και της Bizart, σου δίνει την ευκαιρία να εκθέσεις τα έργα σου μέσα από ένα μοναδικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού και όχι μόνο…

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι δημιουργικότητα και φαντασία προκειμένου να φτιάξεις ένα εικαστικό έργο με θέμα: «Σχεδιά…ζω το ποδήλατο!»

Στείλε το έργο σου στο www.artlab21.gr , κατηγορία νέοι καλλιτέχνες, έως τις 30 Νοεμβρίου 2012, και δες το να αποτελεί μέρος της εικαστικής έκθεσης που θα γίνει τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Η παράταση στη διάρκεια του διαγωνισμού δεν αλλοιώνει καθόλου το οικολογικό του μήνυμα και την αξία της 22ας Σεπτεμβρίου, Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο. Αντιθέτως, το ενδιαφέρον του κόσμου αποδεικνύει ότι μια πιο καθαρή πόλη είναι τελικά το ζητούμενο.

Στα μέσα Δεκεμβρίου, μια επιτροπή με σημαντικά ονόματα από το χώρο των εικαστικών θα αξιολογήσει και θα επιλέξει τρία έργα, τα οποία και θα βραβευτούν!

Όσοι διακριθούν στο διαγωνισμό θα κερδίσουν σημαντικά δώρα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για ένα ποδήλατο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα έργα των μέχρι τώρα συμμετοχών, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παρουσιάζονται στην ηλεκτρονική γκαλερί www.artlab21.gr

Τα βραβεία:

1ος Νικητής: Συμμετοχή στην εικαστική συλλογή της Bizart. Το έργο του θα διατίθεται προς πώληση για έναν ολόκληρο χρόνο.

Δύο επόμενοι νικητές θα συμμετέχουν στην εικαστική συλλογή της Bizart και τα έργα τους θα διατίθενται προς πώληση για 3 μήνες.

Δηλώσεις, όροι συμμετοχής και αναλυτικές πληροφορίες στο www.artlab21.gr

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024