Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Από 17 ώς 19 Ιουλίου οι συνεντεύξεις εκπαιδευτικών για τα πρότυπα πειραματικά σχολεία

Από 17 ώς 19 Ιουλίου οι συνεντεύξεις εκπαιδευτικών για τα πρότυπα πειραματικά σχολεία

Από τις 17 ώς τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις για την αξιολόγηση των 1.600 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για τα πρότυπα πειραματικά σχολεία. Ήδη, το υπουργείο Παιδείας δημοσιοποίησε τη λίστα με τις 31 τριμελείς επιτροπές, που θα πραγματοποιήσουν τις συνεντεύξεις, ενώ ορίστηκαν και τα σχολεία όπου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις.

Από τις 17 ώς τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις για την αξιολόγηση των 1.600 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για τα πρότυπα πειραματικά σχολεία.

Ήδη, το υπουργείο Παιδείας δημοσιοποίησε τη λίστα με τις 31 τριμελείς επιτροπές, που θα πραγματοποιήσουν τις συνεντεύξεις, ενώ ορίστηκαν και τα σχολεία όπου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις.

Η επιτροπές, υπό την εποπτεία της διοικούσας επιτροπής πρότυπων πειραματικών σχολείων, θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις αξιολόγησης για την πλήρωση 530-550 θέσεων πενταετούς θητείας στα πρότυπα πειραματικά σχολεία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ακριβή ώρα της συνέντευξής τους μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της διοικούσας επιτροπής.

Οι συνεντεύξεις θα μαγνητοφωνηθούν. Οι μαγνητοφωνήσεις αποτελούν το πρώτο μέρος των αρμοδιοτήτων των επιτροπών καθώς θα πρέπει στη συνέχεια να παραδώσουν στη διοικούσα επιτροπή των σχολείων μια τεκμηριωμένη έκθεση αξιολόγησης της κάθε συνέντευξης.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας αξιολόγησης θα ανακοινωθούν στα τέλη Ιουλίου από τηνιστοσελίδατης διοικούσας επιτροπής των πρότυπων πειραματικών σχολείων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024