Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων Αυγoυλέα-Λιναρδάτου «Ground Force Project» στην έκθεση «Made by Hellas»

Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων Αυγoυλέα-Λιναρδάτου «Ground Force Project» στην έκθεση «Made by Hellas»

Η μαθητική ομάδα των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, Ground Force Project, δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος, συμμετέχει με δικό της περίπτερο και ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του διαγωνισμού «F1 in Schools» στη θεματική έκθεση «Made by Hellas» που λειτουργεί στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Η μαθητική ομάδα των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, Ground Force Project, δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος, με μεγάλες διακρίσεις στον παγκόσμιο τελικό του «F1 in Schools» 2012 στο Abu Dhabi, ανάμεσά τους το βραβείο καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης ομάδας, και έχοντας αναδειχθεί 11η καλύτερη ομάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Texas το 2103, συμμετέχει με δικό της περίπτερο και ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του διαγωνισμού «F1 in Schools» στη θεματική έκθεση «Made by Hellas» που λειτουργεί στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.
Η ιδιαίτερα αυτή εντυπωσιακή αυτή έκθεση αποτελεί μία πρωτοβουλία του ομίλου Χαραγκιώνη και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ (εκπροσώπου της F.I.A) και της ΦΙΛΠΑ (εκπροσώπου της F.I.V.A.). Αποτελεί ένα αφιέρωμα στην ελληνική δημιουργικότητα και καινοτομία στο χώρο της αυτοκίνησης.


Στα εγκαίνια της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκαν σε κλειστό κύκλο προσκεκλημένων, στις 6 Ιουνίου και στα οποία εκ μέρους του Πρωθυπουργού απεύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, παραβρέθηκαν ο κ. Γιώργος Λιναρδάτος, Γενικός Διευθυντής των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου και οι εκπρόσωποι της ομάδας κα Σοφία Μπασιάκου, Υπεύθυνη Καθηγήτρια και η Νατάσσα Ανδριτσάκη, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Μηχανικός Κατασκευής.

«Made by Hellas»
Hellenic Motor Museum
6-30 Ιουνίου 2014
Ιουλιανού 35 & Γ’ Σεπτεμβρίου 78, Αθήνα

Ξένη δημοσίευση

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024