Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alumni Achievement Awards 2014

Alumni Achievement Awards 2014

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά τα Alumni Achievement Awards, μία τιμητική εκδήλωση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Irene Bailey του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά τα Alumni Achievement Awards, μία τιμητική εκδήλωση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Irene Bailey του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή.

Με τίτλο “Supporting Excellence”, η εκδήλωση έχει σκοπό να αναγνωρίσει τα επιτεύγματα των αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος αλλά και να υποστηρίξει το ταμείο υποτροφιών του Κολλεγίου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος θα βραβεύσει δέκα αποφοίτους του PIERCE, του DEREE και του ALBA που έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, οι επιστήμες, ο πολιτισμός και η φιλανθρωπία. Επιπλέον, θα τιμηθεί ένα εξέχον μέλος της ελληνικής διασποράς και ένα Ίδρυμα που υποστηρίζει την εκπαίδευση και την αποστολή του Κολλεγίου. Ανάμεσα στους αποφοίτους που θα βραβευθούν συγκαταλέγονται προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει για το κοινωνικό τους έργο, όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, η Ουρανία Κλη-Εφραίμογλου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και ο γνωστός Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος George D. Behrakis. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα βραβευθεί για την συνεισφορά του στον τομέα της εκπαίδευσης.

Μετά την απονομή των βραβείων, οι προσκεκλημένοι θα πάρουν μια γεύση από εκλεκτά εδέσματα. Στη δεξίωση με θέμα “A taste of excellence”, διάσημοι chefs θα «παντρέψουν» gourmet γεύσεις με ετικέτες κρασιών από διακεκριμένους Έλληνες οινοποιούς που διατηρούν στενούς δεσμούς με το Κολλέγιο. Μεσογειακές γεύσεις και αρώματα σε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα ενισχύσουν το Ταμείο Υποτροφιών του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος για να προσφέρουν εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ακόμη περισσότερους μαθητές. Την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014, περισσότεροι από 1,400 μαθητές του PIERCE, του DEREE και του ALBA έλαβαν περισσότερα από 3€ εκατομμύρια σε υποτροφίες. Μέσω της εκδήλωσης, οι υποστηρικτές και οι προσκεκλημένοι στηρίζουν έμπρακτα την αποστολή του Κολλεγίου να παρέχει σε περισσότερους νέους εκπαιδευτικές ευκαιρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση ACG Alumni Achievement Awards, τους υποψήφιους, τις κατηγορίες ή την αγορά εισιτηρίων, παρακαλώ επισκεφθείτε το ακόλουθο link
ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Ανάπτυξης & Αποφοίτων:
Μαρία-Ειρήνη Τριανταφύλλου (DEREE ‘89) Executive Director,
ACG Office of Development – Τηλ. +30 210.600.9800, εσωτ.: 1239, mtriantafillou@acg.edu

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024