Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε συμμετοχές στο σεμινάριο για Social Media που διοργανώνει η Ελληνοαμερικανική Ένωση!

Κερδίστε συμμετοχές στο σεμινάριο για Social Media που διοργανώνει η Ελληνοαμερικανική Ένωση!

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το in.gr προσφέρουν σε δυο τυχερούς τη δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο, αξίας 190 ευρώ! Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και κερδίστε τη συμμετοχή σας!

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το in.gr προσφέρουν σε δυο τυχερούς τη δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο «Οδηγός για Social Media: Στρατηγική και ανάπτυξη περιεχομένου», αξίας 190 ευρώ!

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε τη συμμετοχή σας!

Τα social media αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και μονόδρομο στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Το Facebook, το Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα έχουν τη δύναμη να αποτελέσουν βασικά εργαλεία για την επικοινωνία με το κοινό, για την προώθηση διαφημιστικών καμπανιών αλλά και εμπορικών προϊόντων.

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει πετυχημένα (και μη) παραδείγματα στρατηγικών ανάπτυξης περιεχομένου στις πιο διαδεδομένες σύγχρονες πλατφόρμες (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Youtube) και θα αναλυθούν οι ιδιαιτερότητες της κάθε μίας από αυτές.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν workshops στο οποίο οι συμμετέχοντες θα κληθούν να γράψουν επί τόπου περιεχόμενο και να το τοποθετήσουν ανάλογα με το κοινό το οποίο επιθυμούν να στοχεύσουν στα social media.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν μάθει πώς να γράφουν ένα καλό post στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και να επιλέγουν το καταλληλότερο για το σκοπό τους. Συγκεκριμένα, θα γνωρίζουν πώς να «σερβίρουν» το περιεχόμενο τους στις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε χρήστες κοινωνικών δικτύων, είτε ιδιώτες είτε στελέχη μάρκετινγκ, πωλήσεων και εμπορικών διευθύνσεων και θα διεξαχθεί από 3 έως 13 Δεκεμβρίου 2014.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για το σεμινάριο βρίσκονται εδώ

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024