Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
City & Guilds: Επιλογή-εγγύηση για το μέλλον σου!

City & Guilds: Επιλογή-εγγύηση για το μέλλον σου!

Αν θέλεις να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου στην Αγγλική γλώσσα, τόσο στο γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο, υπάρχει ένας Οργανισμός που μπορείς να εμπιστευτείς με κλειστά μάτια! Ο City & Guilds, µε 500 πιστοποιήσεις σε 26 διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς και µε 2.000.000 υποψηφίους κάθε χρόνο, αποτελεί τον μεγαλύτερο, µη κερδοσκοπικό οργανισμό εκπαίδευσης και πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων στον κόσμο!

Αν θέλεις να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου στην Αγγλική γλώσσα, τόσο στο γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο, υπάρχει ένας Οργανισμός που μπορείς να εμπιστευτείς με κλειστά μάτια!

Ο City & Guilds, µε 500 πιστοποιήσεις σε 26 διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς και µε 2.000.000 υποψηφίους κάθε χρόνο, αποτελεί τον μεγαλύτερο, µη κερδοσκοπικό οργανισμό εκπαίδευσης και πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων στον κόσμο!

Ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1878 και έχει δυναμική παρουσία σε 100 χώρες, πράγμα που αποδεικνύει την παγκόσμια αναγνώρισή του σε Πανεπιστήμια και Φορείς.

Οι πιστοποιήσεις City & Guilds για την Αγγλική γλώσσα χορηγούνται από έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο βρετανικό φορέα απέκτησαν τη «βούλα» του Ελληνικού κράτους και αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ, σε όλα τα επίπεδα (Άριστη, Πολύ καλή, Καλή και Μέτρια γνώση). Παράλληλα τα Πιστοποιητικά City & Guilds αναγνωρίζονται από τα Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, από εργοδότες και φυσικά κρατικούς φορείς.

Και κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ:

Για να αποκτήσεις πιστοποίηση Αγγλικών City & Guilds συμμετέχεις σε δυο ανεξάρτητες εξετάσεις (γραπτές και προφορικές), χωρίς τα αποτελέσματα της μίας να επηρεάζουν τα αποτελέσματα της άλλης. Παράδειγμα : εάν περάσεις µε επιτυχία το IESOL (γραπτά) και αποτύχεις στο ISESOL (προφορικά), τότε μπορείς να ξαναδώσεις εξετάσεις µόνο για το ISESOL (προφορικά) εφόσον το επιθυμείς. Επιπλέον, έχεις ευελιξία στον προγραμματισμό των εξετάσεων, καθώς αυτές πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (ανά δύο μήνες).

8+1 λόγοι για να επιλέξεις τον City & Guilds

  1. Οι εξετάσεις προσαρμόζονται στις ανάγκες σου
  2. Είναι ένας Βρετανικός φορέας με παγκόσμια αναγνώριση
  3. Οι γραπτές και οι προφορικές εξετάσεις είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους, τα αποτελέσματα της μίας δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της άλλης
  4. Οι εξετάσεις είναι διαθέσιμες 6 φορές τον χρόνο (ανά δύο μήνες), επομένως έχεις τη δυνατότητα να εξεταστείς όταν πραγματικά αισθάνεσαι έτοιμη
  5. Οι πιστοποιήσεις Αγγλικών του City & Guilds είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών
  6. Είναι ίσως το οικονομικότερο πιστοποιητικό της αγοράς
  7. Έχεις τη δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης
  8. Τα αποτελέσματα βγαίνουν γρήγορα
  9. Είναι πλήρως εναρμονισμένο με το Common European Framework (CEF)

    Ξένη δημοσίευση

    Sports in

    Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

    Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Παρασκευή 19 Απριλίου 2024