Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα προγράμματα και οι υποτροφίες του DEREE

Τα προγράμματα και οι υποτροφίες του DEREE

Στις 9 Ιουλίου στις 10 το πρωί, το DEREE – The American College of Greece ανοίγει τις πόρτες του σε γονείς και υποψήφιους σπουδαστές για μία ημερίδα γνωριμίας. Πριν αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου στις σπουδές και στη ζωή σου, έλα να γνωρίσεις την εμπειρία σπουδών στο DEREE. Discover DEREE Day: Πέμπτη […]

Στις 9 Ιουλίου στις 10 το πρωί, το DEREE – The American College of Greece ανοίγει τις πόρτες του σε γονείς και υποψήφιους σπουδαστές για μία ημερίδα γνωριμίας.

Πριν αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου στις σπουδές και στη ζωή σου, έλα να γνωρίσεις την εμπειρία σπουδών στο DEREE.

Discover DEREE Day: Πέμπτη 9 Ιουλίου, από τις 10 έως τις 3, στο campus του DEREE.

Ενημερώσου για τα 28 προγράμματα σπουδών στις τρεις σχολές (Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ανθρωπιστικών & Περιβαλλοντικών Επιστημών, Καλών και Παραστατικών Τεχνών). Γνώρισε τα βασικά χαρακτηριστικά του αμερικανικού και του βρετανικού συστήματος σπουδών, που τα έχουν κάνει να ξεχωρίζουν παγκοσμίως. Μάθε τα πάντα για τις μοναδικές ευκαιρίες που θα έχεις ως σπουδαστής του DEREE, όπως οι σπουδές για ένα εξάμηνο στο εξωτερικό και η πρακτική εξάσκηση σε διεθνείς εταιρείες.

Στο πλαίσιο του Discover DEREE Day, γονείς και υποψήφιοι σπουδαστές θα ενημερωθούν για τα νέα προγράμματα σπουδών του DEREE που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές απαιτήσεις και καλύπτουν τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων (Healthcare Management, Logistics & Supply Chain Management, Finance, Shipping Management, Sports Management), του τουρισμού (International Tourism & Hospitality Management) και των γραφιστικών τεχνών (Graphic Design).

Οι συμμετέχοντες στο Discover DEREE Day θα έχουν την δυνατότητα ατομικού ραντεβού με Επαγγελματικούς Συμβούλους και με Συμβούλους Υποτροφιών. Οι εξειδικευμένοι Επαγγελματικοί Σύμβουλοι θα βοηθήσουν κάθε υποψήφιο να επιλέξει με βάση τα ενδιαφέροντά του το πεδίο σπουδών που θα του προσφέρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης. Οι Σύμβουλοι Υποτροφιών θα ενημερώσουν για τις υποτροφίες και το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης ύψους 3 εκ. ευρώ και θα σχεδιάσουν μαζί με κάθε σπουδαστή το κατάλληλο πλάνο οικονομικής στήριξης σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Το πρόγραμμα του Discover DEREE Day περιλαμβάνει:

  • Ξενάγηση στο campus από την ομάδα σπουδαστών του DEREE «DEREE Ambassadors», από τη βιβλιοθήκη ως τα αμφιθέατρα και τις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις.
  • Παρακολούθηση μαθήματος επιλογής από: Κοινωνιολογία, Οικονομικά, Ψυχολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουριστικές Επιχειρήσεις, Μουσική
  • Παρουσίαση των πλεονεκτημάτων του DEREE: η σημασία του διπλού (αμερικανικού και βρετανικού) πτυχίου, οι ευκαιρίες που προσφέρονται και η εμπειρία σπουδών μέσα από τα μάτια σπουδαστών και αποφοίτων.
  • Συνάντηση με καθηγητές για ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα σπουδών.

Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να βρεθούν στο Discover DEREE Day, στις 9:00 π.μ. θα αναχωρήσει λεωφορείο από τη στάση του Μετρό Νομισματοκοπείο για το campus του Κολλεγίου στην Αγία Παρασκευή. Η αντίστροφη διαδρομή θα ξεκινήσει από το Κολλέγιο στις 15:00. Η μεταφορά είναι δωρεάν. Για όσους επιθυμούν να έρθουν με αυτοκίνητο, θα υπάρχει δωρεάν στάθμευση στο campus του Koλλεγίου.

Για συμμετοχή στο Discover DEREE Day κάνε εγγραφή εδώ ή κάλεσε στο τηλ. 2106009800 εσωτ. 1410.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024