Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Coaching Day Greece: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Coaching Day Greece: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η Coaching Evolution International, ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας coaching στην Ελλάδα, συνεχίζει να προσφέρει στο ελληνικό κοινό τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθεί για το coaching και να εκπαιδευτεί δωρεάν, λαμβάνοντας το πιστοποιητικό CE Certificate in Basic Coaching Skills. Το 16ωρο αυτό πρόγραμμα, το οποίο έχουν ήδη παρακολουθήσει πάνω από 500 άτομα τα δύο προηγούμενα έτη, […]

Η Coaching Evolution International, ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας coaching στην Ελλάδα, συνεχίζει να προσφέρει στο ελληνικό κοινό τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθεί για το coaching και να εκπαιδευτεί δωρεάν, λαμβάνοντας το πιστοποιητικό CE Certificate in Basic Coaching Skills.

Το 16ωρο αυτό πρόγραμμα, το οποίο έχουν ήδη παρακολουθήσει πάνω από 500 άτομα τα δύο προηγούμενα έτη, θα πραγματοποιηθεί στις 24-25 Οκτωβρίου 2015 στο Orange Grove (Πρεσβεία της Ολλανδίας).

Το πρόγραμμα αποτελεί εισαγωγικό μέρος του Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills το οποίο έχει αναγνωριστεί από τον επίσημο ευρωπαϊκό φορέα European Mentoring & Coaching Council (EMCC) και έχει υποβληθεί στο διεθνή φορέα International Coach Federation (ICF) για πιστοποίηση ACTP και παγκόσμια αναγνώριση.

Η στροφή των Ελλήνων στην ανάληψη δράσης ώστε να γίνουν ανταγωνιστικοί σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν κάνει τη συγκεκριμένη εκπαίδευση αγαπητή σε εταιρείες, στο ευρύ κοινό και τους φοιτητές. Το εισαγωγικό δωρεάν διήμερο προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για να έρθει το ελληνικό κοινό σε πρώτη επαφή με το coaching και να εκπαιδευτεί στα απαραίτητα εργαλεία ενός αποτελεσματικού coach, όπως τη μαιευτική, τη διαλεκτική και συγκεκριμένα μοντέλα που στηρίζονται στη νευροεπιστήμη.

Συγγραφέας και βασική εισηγήτρια του προγράμματος είναι η Διευθύντρια της ακαδημίας Coaching Evolution International Πάμελα Καραβά, Executive, Life & Wellness Coach. Η Πάμελα είναι αναγνωρισμένη coach στη διεθνή αγορά, με δημοσιεύσεις σε κλαδικά περιοδικά παγκόσμιας κυκλοφορίας όπως το The International Journal of Mentoring and Coaching και το International Coaching News.

Ανήκει στην ομάδα των λίγων πρωτοπόρων που έφεραν το coaching στην Ελλάδα το 2005 και με την ομάδα των αποφοίτων της Ακαδημίας, και πλέον συνεργατών της, διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τον επαγγελματισμό που απαιτεί η εφαρμογή του. Θεωρείται απο τις πιο καταξιωμένες επαγγελματίες χάρη στην αποτελεσματικότητα που προσφέρει σε πολυεθνικές, πανεπιστημιακές συνεργασίες, και το ευρύ κοινό.

Την Πάμελα Καραβά πλαισιώνουν οι ακόλουθοι καταξιωμένοι επαγγελματίες ως εισηγητές στο 2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

  • Ελένη Ματράκη, Δικηγόρος, Σύμβουλος Τομέα Life & Health/Wellness Coaching: Το νομικό πλαίσιο του coaching κατά τους φορείς ICF & EMCC
  • Εβελίνα Νύκτα, Fitness-wellness Editor at being.gr & Personal Trainer: Γιατί χρειαζόμαστε το health coaching στον ιατρικό τομέα και το wellness coaching στην καθημερινότητά μας
  • Δρ. Μαρίνα Ψιλούτσικου, Education & Career Coach: Δεν χρειάζομαι coach, έχω καλούς φίλους!

Η ειδική θεματολογία που θα καλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ορισμός του coaching
  • Ποια η διαφορά μεταξύ coaching, ψυχολογίας/θεραπείας και mentoring
  • Ποιες είναι οι βασικές δεξιότητες του coaching και πώς εκπαιδευόμαστε σε αυτές
  • Πώς συσχετίζεται η νευροεπιστήμη με το coaching
  • Ποιες οι διαφορές μεταξύ executive, life, και health & wellness coaching
  • Ποια η σχέση της διαλεκτικής του Σωκράτη και των βασικών αρχών της Αριστοτελικής σκέψης με το coaching
  • Πώς σκέφτεται ένας επαγγελματίας coachΠοιοι είναι οι δύο παγκόσμιοι φορείς και ποιος ο κώδικας δεοντολογίας που τους διέπει.

Το δωρεάν διήμερο θα διεξαχθεί στις 24-25 Οκτωβρίου 2015, 09:30-17:30, στο χώρο του Orange Grove στην Ολλανδική Πρεσβεία, Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 106 74, Αθήνα, ισόγειο (είσοδος Β).

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Coaching Evolution International: info@coachingevolution.org.
http:// www.coachingevolution.org

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024