Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελευταία ειδοποίηση συμμετοχής στο πρόγραμμα «Χορήγηση Επιταγών (Voucher) για Πιστοποίηση»

Τελευταία ειδοποίηση συμμετοχής στο πρόγραμμα «Χορήγηση Επιταγών (Voucher) για Πιστοποίηση»

Τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα, που υλοποιεί το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς «Χορήγηση ΕΠΙΤΑΓΩΝ (VOUCHER) για την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, είτε κατά ISO / IEC 17024, είτε με πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ.

Τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα, που υλοποιεί το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς «Χορήγηση ΕΠΙΤΑΓΩΝ (VOUCHER) για την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, είτε κατά ISO / IEC 17024, είτε με πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ σε μία από τις 11 παρακάτω Ειδικότητες:

  • Τεχνικός Συγκολλήσεων και Κοπής Μετάλλων
  • Tεχνίτης Ελασματουργός
  • Tεχνίτης Σωληνουργός
  • Τεχνίτης Εργαλειομηχανών
  • Τεχνικός-Συντηρητής Εγκαταστάσεων Αυτοματισμού & Αυτομάτου Ελέγχου
  • Τεχνίτης Καθαρισμού μετάλλων (Αμμοβολιστής-Υδροβολιστής)
  • Τεχνίτης Ξυλουργός
  • Τεχνίτης Ψυκτικός
  • Τεχνίτης Μόνωσης
  • Τεχνίτης Ικριωμάτων
  • Χειριστής κινητών μηχανημάτων-μηχανημάτων Έργου

Ο λαμβάνων την Επιταγή Πιστοποίησης, πρέπει να απευθυνθεί σε Φορέα Πιστοποίησης Φυσικών Προσώπων, είτε διαπιστευμένο κατά ISO / IEC 17024, είτε με πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ, ο οποίος διαθέτει εν ισχύει το Πιστοποιητικό της ζητούμενης από τον ωφελούμενο ειδικότητας και έχει ενταχθεί στο ΜΗΤΡΩΟ Φορέων Πιστοποίησης Φυσικών Προσώπων είτε διαπιστευμένων κατά ISO / IEC 17024, είτε πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ σε 11 Ειδικότητες, το οποίο έχει δημιουργήσει το Ε.Β.Ε.Π.

Η Επιταγή Πιστοποίησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί (να κομιστεί) αποκλειστικά και μόνον στους Φορείς του Μητρώου του Ε.Β.Ε.Π.

Οι Φορείς που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο του Ε.Β.Ε.Π., με τα πλήρη στοιχεία τους, αναγράφονται στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΠ, στην ετικέτα «VOUCHER ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ε.Β.Ε.Π.».

Η αξία της Επιταγής Πιστοποίησης για τις ειδικότητες, Μονωτές, Χειριστές Μηχανημάτων, Ψυκτικοί, ανέρχεται σε 300 € ανά εξεταζόμενο.

Η αξία της Επιταγής Πιστοποίησης για τις ειδικότητες, Αμμοβολιστές, Εργαλειομηχανές, Ηλεκτροσυγκολλητές, ανέρχεται σε 280€ ανά εξεταζόμενο.

Η αξία της Επιταγής Πιστοποίησης για τις ειδικότητες, Ελασματουργοί, Ξυλουργοί, Σωληνουργοί, ανέρχεται σε 270€ ανά εξεταζόμενο.

Η αξία της Επιταγής Πιστοποίησης για τις ειδικότητες, Αυτοματισμοί, Ικριώματα, ανέρχεται σε 250 € ανά εξεταζόμενο.
Για τη λήψη Επιταγής Πιστοποίησης ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλει σχετική ΑΙΤΗΣΗ προς το Ε.Β.Ε.Π., της οποίας το έντυπο είναι αναρτημένο στον ιστότοπο του Επιμελητηρίου, στην ετικέτα «VOUCHER ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ε.Β.Ε.Π.», ενώ διατίθεται και στα γραφεία του (Τμήμα Μελετών, 2ος όροφος).

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν οι επαπειλούμενοι με ανεργία, εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι, όσοι απασχολούνται με συμβάσεις μερικής απασχόλησης, συμβάσεις έργου, εκ περιτροπής απασχόλησης.
Ο Τόπος Απασχόλησης, όσων υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, πρέπει να ανήκει στις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά, Νήσων και Δυτικής Αττικής.

Το έργο είναι τμήμα της Πράξης «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα εξειδικευμένης Κατάρτισης, Συμβουλευτικής υποστήριξης, Πιστοποίησης Δεξιοτήτων εργαζομένων και απασχολούμενων επαπειλούμενων με ανεργία, κυρίως των βιομηχανικών κλάδων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και του Θριασίου Πεδίου, με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητάς τους», η οποία είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2007-2013 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με Κωδικό ΟΠΣ 488597.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024