Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το BCA συνεχίζει και φέτος τον κύκλο ομιλιών και σεμιναρίων

Το BCA συνεχίζει και φέτος τον κύκλο ομιλιών και σεμιναρίων

Το BCA, πιστό στην παράδοση που ξεκίνησε το 2010, συνεχίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά τον κύκλο ομιλιών και σεμιναρίων με διακεκριμένους εισηγητές από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο. Μεταξύ τους συμπεριλαμβάνονται και πολλοί επιτυχημένοι επαγγελματίες, απόφοιτοι του BCA. Οι εισηγητές/ομιλητές θα αναλύσουν ένα ευρύ φάσμα από ενδιαφέροντα αντικείμενα με στόχο να μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την […]

Το BCA, πιστό στην παράδοση που ξεκίνησε το 2010, συνεχίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά τον κύκλο ομιλιών και σεμιναρίων με διακεκριμένους εισηγητές από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο. Μεταξύ τους συμπεριλαμβάνονται και πολλοί επιτυχημένοι επαγγελματίες, απόφοιτοι του BCA.

Οι εισηγητές/ομιλητές θα αναλύσουν ένα ευρύ φάσμα από ενδιαφέροντα αντικείμενα με στόχο να μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την πολύτιμη εμπειρία και γνώση τους και να τους προσφέρουν σημαντικά εφόδια για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Η συμμετοχή στα σεμινάρια και τις ομιλίες του BCA είναι και φέτος δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα τον Νοέμβριο θα διεξαχθούν:

  • Διήμερο Σεμινάριο «Η τέχνη της συνέντευξης»

Την Πέμπτη 12 & την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ο κος Αρτέμης Αλιφραγκής, Human Resources Supervisor της Atlantic Bulk Carriers Management Ltd, και απόφοιτος του τμήματος Shipping του BCA θα αναλύσει τις τεχνικές μιας επιτυχημένης συνέντευξης στο χώρο της ναυτιλίας. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα είδη της συνέντευξης, «μυστικά» για να επικοινωνούν μέσω της παρουσίας τους, καθώς και συμβουλές για να κερδίζουν κάθε φορά τις εντυπώσεις.
Τόπος διεξαγωγής: BCA Campus Γλυφάδας, (12 & 13 Νοεμβρίου 2015), Ώρα: 18:15-20:15

  • Διαδραστικό Σεμινάριο «Gamification- Loyalty in the digital era: excite, challenge, reward».

Στις 18 & 25 Νοεμβρίου καθώς και στις 2 Δεκεμβρίου, ο κος Γιώργος Βεϊνόγλου, Commercial Director της Icon Platforms, θα παρουσιάσει τη μεθοδολογία gamification με στόχο τη δημιουργία πιστότητας στην ψηφιακή εποχή. Η έννοια της δημιουργίας πιστότητας με την μεθοδολογία gamification είναι καινοτόμος και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διεθνείς τάσεις, που συνδυάζει γνώσεις μάρκετινγκ, γνώσεις διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, γνώσεις σχεδίασης στατιστικών αναλύσεων, διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, ψυχολογίας της συμπεριφοράς και πληροφορικής.
Τόπος διεξαγωγής: BCA Campus Αθηνών, (18 & 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2015), Ώρα: 12:00-14:00

  • Ομιλία «Πολεμώντας την κρίση»

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, ο κος Τάκης Θεοχαράκης, Επιχειρηματίας- Αντιπροέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εισαγωγικής εταιρίας Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα μιλήσει για το πως μία επιχείρηση μπορεί να καταπολεμήσει τις αντιξοότητες μίας οικονομικής κρίσης. Ο κος Θεοχαράκης, «αντλώντας» υλικό από την πορεία της εταιρίας του, η οποία αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και δυνατές εταιρίες στο ελληνικό επιχειρηματικό στερέωμα, με βαθιά ριζωμένη πελατοκεντρική αντίληψη και φιλοσοφία, θα «ξεκλειδώσει» και θα αναλύσει τα μυστικά που οδήγησαν στην επιτυχία του.
Τόπος διεξαγωγής: BCA Campus Αθηνών, (19 Νοεμβρίου 2015), Ώρα: 17:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ομιλίες και τα σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του BCA ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2107253783 (κα Βερόνικα Ανδριανάτου).

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024