Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Discover DEREE Day: Ανοιχτή ημερίδα στο DEREE

Discover DEREE Day: Ανοιχτή ημερίδα στο DEREE

Το DEREE ανοίγει τις πόρτες του σε υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να εγγραφούν στην επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο με έναρξη μαθημάτων 18 Ιανουαρίου 2016.

Το DEREE ανοίγει τις πόρτες του σε υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να εγγραφούν στην επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο με έναρξη μαθημάτων 18 Ιανουαρίου 2016.

Για τα περισσότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ανώτερης εκπαίδευσης, η περίοδος εγγραφών έχει τελειώσει. Για το DEREE όμως, όπου ακολουθείται το αμερικανικό σύστημα σπουδών, η περίοδος εγγραφών για τα εαρινά ακαδημαϊκά τμήματα μόλις ξεκινά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δίνεται η δυνατότητα σε νέους σπουδαστές να μην χάσουν την ακαδημαϊκή χρονιά, αλλά να ενταχθούν στα προπτυχιακά τμήματα του DEREE τώρα και να ξεκινήσουν μαθήματα στις 18 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι οι σπουδαστές του δημόσιου πανεπιστημίου που επιλέγουν να ξεκινήσουν παράλληλες σπουδές στο DEREE αυτή την εποχή. Ήδη περισσότεροι από 300 φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων σπουδάζουν παράλληλα στο DEREE, είτε για ένα ακόμη πτυχίο, είτε για να αποκτήσουν ένα minor με την παρακολούθηση ενός προγράμματος 6-7 μαθημάτων συγκεκριμένης κατεύθυνσης. Ειδικότερα για την απόκτηση minor προσφέρονται και υποτροφίες σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για όλους αυτούς τους υποψήφιους σπουδαστές και τις οικογένειές τους, το DEREE διοργανώνει μία ημερίδα στο campus, το Discover DEREE Day, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί. Κατά την επίσκεψη τους, οι υποψήφιοι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μάθημα της επιλογής τους, ενώ μαζί με τους γονείς τους θα ξεναγηθούν στο campus από μία ομάδα φοιτητών του DEREE. Στην παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Discover DEREE Day, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν όλες τις διαφορετικές πτυχές των σπουδών στο DEREE, μέσα από τα μάτια καθηγητών αλλά και φοιτητών:

  • 25 σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που καλύπτουν πλήθος πεδίων, όπως: ναυτιλιακά, τουρισμός, επικοινωνία, ψυχολογία, IT και σχεδιασμός δικτύων, περιβαλλοντικές επιστήμες, γραφιστική, κ.λπ.
  • Υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης που παρέχουν βοήθεια στο 90% των αιτούντων
  • Ευκαιρίες για σπουδές και πρακτική άσκηση στο εξωτερικό
  • Υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και διασύνδεσης με την αγορά εργασίας
  • Πολύπλευρη εκπαίδευση μέσα από τους ομίλους, τις ακαδημαϊκές κοινότητες, τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, που είναι όλα βασικά στοιχεία της συνολικής εμπειρίας σπουδών στο DEREE
  • Διεθνές περιβάλλον σπουδών με συμφοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες, καθηγητές με διεθνή εμπειρία και με επίσημη γλώσσα διδασκαλίας τα Αγγλικά

Η νέα ακαδημαϊκή περίοδος ξεκινά στις 18 Ιανουαρίου. Αν ενδιαφέρεστε να βρεθείτε στο Discover DEREE Day και να μάθετε περισσότερα για τις σπουδές αλλά και τις ευκαιρίες φοίτησης στο DEREE, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024