Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βελτιώνοντας τις σχέσεις με τη βοήθεια της υποκριτικής: Σεμινάριο στη Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βελτιώνοντας τις σχέσεις με τη βοήθεια της υποκριτικής: Σεμινάριο στη Ελληνοαμερικανική Ένωση

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει για τέταρτη χρονιά, στις 10 Δεκεμβρίου 2015  το πρακτικό σεμινάριο που φέρνει τους συμμετέχοντες σε επαφή με τις βασικές αρχές της υποκριτικής τέχνης και τους δείχνει πώς να τις αξιοποιήσουν για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους, να αξιοποιήσουν στο έπακρο την προσωπική τους έκφραση και να δημιουργήσουν σχέσεις οικειότητας και εμπιστοσύνης σε  επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει για τέταρτη χρονιά, στις 10 Δεκεμβρίου 2015 το πρακτικό σεμινάριο που φέρνει τους συμμετέχοντες σε επαφή με τις βασικές αρχές της υποκριτικής τέχνης και τους δείχνει πώς να τις αξιοποιήσουν για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους, να αξιοποιήσουν στο έπακρο την προσωπική τους έκφραση και να δημιουργήσουν σχέσεις οικειότητας και εμπιστοσύνης σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Το σεμινάριο προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα και διαρκεί 5 ώρες. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Σωτήρης Τσόγκας, ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Πρόβα, σκηνοθέτης, ηθοποιός και δάσκαλος αγωγής του λόγου και υποκριτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας τα τηλ. 2103680006 και 2103680056, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024