Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γνωμοδοτικό συμβούλιο στο Bca College στον τομέα του τουρισμού

Γνωμοδοτικό συμβούλιο στο Bca College στον τομέα του τουρισμού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του BCA, προχώρησε στη σύσταση Ομάδας Εργασίας (Ηotel and Tourism Working Team). H ομάδα εργασίας λειτουργεί ως συμβουλευτικό όργανο για τη σύζευξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τις ανάγκες της τουριστικής και ξενοδοχειακής αγοράς εργασίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του BCA, προχώρησε στη σύσταση Ομάδας Εργασίας (Ηotel and Tourism Working Team). H ομάδα εργασίας λειτουργεί ως συμβουλευτικό όργανο για τη σύζευξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τις ανάγκες της τουριστικής και ξενοδοχειακής αγοράς εργασίας. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον η ανάγκη άμεσης ανταπόκρισης στις προκλήσεις των καιρών είναι απαραίτητη σε ένα πρωτοποριακό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όπως το BCA.

Το έργο και η λειτουργία της ομάδας συνοψίζονται στα εξής:

1. Ουσιαστική συμμετοχή στην ακαδημαϊκή διαδικασία και παρακολούθηση των εξελίξεων σε Ελληνικό και Διεθνές Επιστημονικό Περιβάλλον προς όφελος των σπουδαστών όλων των ξενοδοχειακών και τουριστικών προγραμμάτων

2. Ανταλλαγή απόψεων με το Ακαδημαϊκό Προσωπικό των Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών του BCA και τη μεταφορά των εμπειριών και γνώσεών τους από την καθημερινή τους ενασχόληση με σκοπό την προσαρμογή των προγραμμάτων στην εξελισσόμενη αγορά εργασίας στον Τομέα Τουρισμού και Ξενοδοχείου.

Η Ομάδα Εργασίας (Ηotel and Tourism Working Team) αποτελείται από προσωπικότητες κύρους και προβολής γνωστές από τη θέση τους και την προσφορά τους στη σύγχρονη επιχειρηματική σκηνή, γεγονός που μας γεμίζει ελπίδες για την ουσιαστική συμβολή τους στην εκπαιδευτική προσπάθεια του BCA. Η πείρα, η γνώση και η αγάπη τους για το Κολλέγιο θα συμβάλει στην βελτίωση των ακαδημαϊκών υπηρεσιών καθώς και στην περαιτέρω ανάπτυξή του.

Σύνθεση Ομάδας Εργασίας

Πρόεδρος- Συντονιστής
* Μάκης Ν. Φωκάς- Σύμβουλος Διοίκησης του BCA- Τέως Πρόεδρος Διοικούσης Επιτροπής Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε) Τέως Γενικός Διευθυντής Υπηρεσιών Διατροφής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 (ΑΘΗΝΑ 2004 ΑΕ.)

Μέλη:
* Κος. Δρακόπουλος Γεώργιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της tourism generis, Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), Τέως Γενικός Διευθυντής ΣΕ.Τ.Ε.
* Κος. Αγγελόπουλος Αλέξανδρος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Aldemar Hotels, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε)
* Κα Λυγνού Σισσυ, Μέτοχος της AFEA S.A Travel and Congress Services, Διευθύντρια στο τμήμα Συνεδρίων και Εκδηλώσεων της AFEA, Μέλος Δ.Σ -Γενική Γραμματέας του HAPCO (Hellenic Association of Hellenic Congress Association) και του EFAPCO (European Association of Professional Congress Organizers)
* Κος Στυλιανόπουλος Ανδρέας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Navigator Travel & Tourism Services Ltd., Mέλος Δ.Σ. Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε), Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου
Δρ Πηλίδου Ουρανία, Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, Πρώην Σύμβουλος του Προέδρου Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
* Κος Μαρτάκης Νότης, Δημοσιογράφος, Πρόεδρος ομίλου εταιριών MTC , Τέως Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Τέως Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή.»

Ξένη δημοσίευση

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024