Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα εικαστική ταυτότητα για το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Νέα εικαστική ταυτότητα για το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

To Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce-Deree-Alba) εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην 140χρονη ιστορία του, εισάγοντας μία νέα εικαστική ταυτότητα για τον οργανισμό σαν σύνολο, αλλά και για τις τρεις εκπαιδευτικές του μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο Pierce, το κολλέγιο Deree και το Alba Graduate Business School.

To Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce – Deree – Alba) εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην 140χρονη ιστορία του, εισάγοντας μία νέα εικαστική ταυτότητα για τον οργανισμό σαν σύνολο, αλλά και για τις τρεις εκπαιδευτικές του μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο Pierce, το κολλέγιο Deree και το Alba Graduate Business School.

H νέα εικαστική ταυτότητα παρουσιάζει με σαφήνεια την οργανωτική διάρθρωση του Κολλεγίου, που «ενώνει» κάτω από μία εκπαιδευτική ομπρέλα τις τρεις μονάδες, υπογραμμίζοντας την κοινή τους αποστολή. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση με το Γυμνάσιο και Λύκειο Pierce και την τριτοβάθμια εκπαίδευση με το Deree (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα) και το Alba (μεταπτυχιακά προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Τον νέο «θυρεό» του Κολλεγίου συμπληρώνει ένα ευέλικτο σχήμα στα ιστορικά χρώματα κάθε μονάδας, που συμβολίζει την ακαδημαϊκή εστία: έναν χώρο που καλλιεργεί και εξελίσσει την γνώση κι ένα «σπίτι» για κάθε μαθητή και φοιτητή.


Ντέιβιντ Χόρνερ, Πρόεδρος Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας

Η παρουσίαση της νέα εικαστικής ταυτότητας συμπίπτει με τον εορτασμό των 140 χρόνων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και σηματοδοτεί τη σύγχρονη πορεία και τη συνέχιση της μακράς ιστορίας του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.


Ξένη δημοσίευση

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024