Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Contemporary Dance Practice» Νέο ακαδημαϊκό πρόγραμμα χορού του Deree

«Contemporary Dance Practice» Νέο ακαδημαϊκό πρόγραμμα χορού του Deree

Η Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich του Deree - The American College of Greece και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και Χορού ανακοινώνουν την έναρξη του προπτυχιακού προγράμματος σύγχρονου χορού (Contemporary Dance Practice), από το νέο ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Η Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich του Deree – The American College of Greece και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και Χορού ανακοινώνουν την έναρξη του προπτυχιακού προγράμματος σύγχρονου χορού (Contemporary Dance Practice), από το νέο ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Το πρόγραμμα σπουδών, που είναι πιστοποιημένο από το Open University, UK, έχει επιμεληθεί η χορογράφος και επικεφαλής του τμήματος Θεατρικών Σπουδών και Χορού, Ana Sanchez-Colberg, η οποία συνεργάστηκε με κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου ώστε να δημιουργηθεί ένα καινοτόμο ακαδημαϊκό πρόγραμμα με γνώμονα τις σύγχρονες εξελίξεις τόσο στην τέχνη όσο και στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των επαγγελματιών χορευτών.

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου Bachelor of Arts και προσφέρει στους φοιτητές τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σπουδές που ενσωματώνουν την καλλιτεχνική καινοτομία των ευρωπαϊκών Κονσερβατουάρ σε ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών. Οι σπουδές συνδυάζουν τη δημιουργική διαδικασία με τη θεωρία και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στον χορό, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη εκπαίδευσης του χορευτή ώστε να μπορέσει να εκφράσει -μέσα από την τέχνη- τις θέσεις του σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο παγκόσμιο περιβάλλον. Έτσι, θα δοθεί στους φοιτητές η δυνατότητα να εξελίξουν τις ικανότητές τους με μαθήματα που εξετάζουν τη σχέση χορού και άλλων πεδίων όπως η μουσική, η ψηφιακή τεχνολογία, η παιδαγωγική, κ.ά.

Εκτός από τα γενικότερα κριτήρια εισαγωγής στο Deree που θα πρέπει να πληροί κάθε υποψήφιος, θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις (audition) για την εισαγωγή στο πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν βάσει της τεχνικής τους, της δημιουργικότητας στον αυτοσχεδιασμό, καθώς και μίας ατομικής συνέντευξης.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Deree, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Σάββατο 14 Μαΐου 2016, 11:00-14:00
Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016, 15:00-18:00
Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, 11:00-14:00

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2106009800 (εσωτ. 1410).

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024