Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διαγωνισμός: Κερδίστε για 1 χρόνο τα μαθήματα Γραμμικού και Ελεύθερου Σχεδίου

Διαγωνισμός: Κερδίστε για 1 χρόνο τα μαθήματα Γραμμικού και Ελεύθερου Σχεδίου

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ», σε συνεργασία με το in.gr, έπειτα από διαγωνισμό, προσφέρει σε ένα τυχερό μαθητή, που ενδιαφέρεται για τις σχολές που περιλαμβάνουν Σχέδιο, με κάθε εγγραφή στο πακέτο μαθημάτων της κατεύθυνσης του, δώρο για 1 χρόνο (Σεπτέμβριος 2013 - Μάιος 2014) τα μαθήματα Σχεδίου.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε!
Νικητής είναι ο Γιώργος Κατσαβενάκης.
Το in.gr θα επικοινωνήσει με τον νικητή.
Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε στο διαγωνισμό!

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ», σε συνεργασία με το in.gr, έπειτα από διαγωνισμό, προσφέρει σε ένα τυχερό μαθητή, που ενδιαφέρεται για τις σχολές που περιλαμβάνουν Σχέδιο, με κάθε εγγραφή στο πακέτο μαθημάτων της κατεύθυνσης του, δώρο για 1 χρόνο (Σεπτέμβριος 2013 – Μάιος 2014) τα μαθήματα Σχεδίου.


Σε περίπτωση που δεν υπάρξει αρκετή προσέλευση για να λειτουργήσει το τμήμα, ο νικητής θα πάρει δώρο τα μαθήματα Φυσικής, ίσης αξίας, ήτοι 300 ευρώ * 9 μήνες.

Το 1ο δώρο αφορά τους μαθητές της Β’ & Γ’ Λυκείου.

Επιπλέον, όσοι μαθητές της Α’, Β’, Γ’ Λυκείου λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν εγγραφή στο πακέτο μαθημάτων της κατεύθυνσης τους, θα λάβουν έκπτωση 10% στο τελικό ποσό.

Διάρκεια διαγωνισμού: Παρασκευή 10/5 – Δευτέρα 20/5
Κλήρωση: Δευτέρα 20/5

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» προσφέρει στους μαθητές της Ανατολικής Αττικής (Μεσόγεια), ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον με εξειδικευμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό για όλες τις κατευθύνσεις.

Σκοπός του Φροντιστηρίου είναι η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, η απόκτηση μεθοδικότητας, η κάλυψη κενών από προηγούμενες χρονιές και η σωστή προετοιμασία των μαθητών για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι μαθητές εντάσσονται σε ολιγομελείς και ομοιογενείς ομάδες εργασίας (4-6 ατόμων) με συνεχή έλεγχο της προόδου τους με ειδικά διαγνωστικά τεστ.

Σας ενημερώνουμε ότι στο Φροντιστήριο ξεκίνησαν οι εγγραφές στα καλοκαιρινά τμήματα προετοιμασίας της Γ’ Λυκείου, για όλες τις κατευθύνσεις, και λειτουργούν τμήματα αξιολόγησης και ανακεφαλαίωσης ύλης για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου.

Από τον Ιούνιο του 2013, θα λειτουργήσουν και τμήματα Γραμμικού και Ελεύθερου Σχεδίου. Το Φροντιστήριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» είναι το μοναδικό φροντιστήριο στην Ανατολική Αττική που θα προετοιμάσει μαθητές για τις Πανελλαδικές εξετάσεις και θα τους ανοίξει το δρόμο για Σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ περιζήτητων επαγγελμάτων.

in.gr

Sports in

Ναβάρο: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έχει ενώσει, είμαστε μια οικογένεια»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάσκο προπονητή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024