Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο

Κερδίστε δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο «Εργασία στο εξωτερικό: ξεκίνα σωστά!»

Το in.gr, δίνει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στο εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα «Εργασία στο εξωτερικό: ξεκίνα σωστά!» το οποίο διοργανώνει η HR Passport σε συνεργασία με τη Linguaphone.

Το in.gr, δίνει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στο εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα «Εργασία στο εξωτερικό: ξεκίνα σωστά!» το οποίο διοργανώνει η HR Passport σε συνεργασία με τη Linguaphone.

Το σεμινάριο θα γίνει τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011, 18.30 – 20.30

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχής σας. Τα ονόματα των 3 τυχερών είναι:


1. Θεοδόσης Λάλας
2. Ειρήνη Γκοδοσίδου
3. Σοφία Αντωνοπούλου



Το δίωροεισαγωγικό σεμινάριο (για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών) συνδυάζει τη συμβουλευτική καριέρας, την πρακτική σκέψη και την ψυχολογία ώστε:

  • να ξεκινήσετε σωστά και οργανωμένα την αναζήτησή σας
  • να χαρτογραφήσετε την αγορά του εξωτερικού και τις ευκαιρίες να μάθετε με απτά παραδείγματα τις πιο επιτυχημένες πρακτικές
  • να αποφύγετε συχνά λάθη
  • να διαχειριστείτε συνειδητά την καριέρα σας
  • να γνωρίσετε ανθρώπους με κοινές ανησυχίες και στόχους

Εισηγήτρια: Δήμητρα Καρατώλου, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Προσωπικής Ανάπτυξης

Τόπος διεξαγωγής: Global Training, Μεσογείων 265
Σταθμοί Μετρό: Χολαργός και Εθνική Άμυνα

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια
Η Δήμητρα Καρατώλου έχει σπουδάσει M.M.E. & Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει αποκτήσει MSc στην Κοινωνική & Οργανωσιακή Ψυχολογία από το London School of Economics. Από το 2001 έχει αναλάβει υπεύθυνες θέσεις στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού σε πολυεθνικές και ηγετικές ελληνικές εταιρίες στην Ελλάδα και στη Γερμανία (λιανεμπόριο, αυτοκινητοβιομηχανία, τραπεζικός τομέας και εκπαίδευση). Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 6.000 συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού.
Το 2007 δημιούργησε την HR Passport, πρωτοπορώντας στην ελληνική αγορά με εξατομικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής καριέρας και προσωπικού μάρκετινγκ. Εδώ και δύο χρόνια παρέχει και εταιρικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβουλευτικής στελεχών. Ως coach έχει πιστοποιηθεί από διεθνείς φορείς και έχει περισσότερες από 400 ώρες συμβουλευτικής στο ενεργητικό της. Παράλληλα γράφει σε περιοδικά μεγάλων εφημερίδων και σε εξειδικευμένα περιοδικά στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων.

Συμμετοχές

  • Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, οπότε και θα γίνει η κλήρωση.
  • Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικές Ip διευθύνσεις. Έτσι σε περίπτωση που πολλοί υπολογιστές «στεγάζονται» κάτω από κοινή Ip address, το σύστημα θα «αποδεχθεί» μόνο την πρώτη συμμετοχή και κάθε άλλη φόρμα – ακόμα και από διαφορετικούς υπολογιστές – με την ίδια IP θα απορριφθεί.

in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024