Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Νίκη Φούντα

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Νίκη Φούντα

Την ανεξαρτητοποίησή της ανακοίνωσε πριν από λίγο η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ, Νίκη Φούντα. Η κ. Φούντα έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ. Στην δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η κ. Φούντα ψήφισε «παρών».

Την ανεξαρτητοποίησή της ανακοίνωσε λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης ψηφοφορίας στη Βουλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ, Νίκη Φούντα.

Πληροφορίες υπάρχουν και για ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή, Θωμά Ψύρρα.

Στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η κ. Φούντα ψήφισε «παρών».

Η κ. Φούντα έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

«Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την επιθυμία μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ και να μείνω ανεξάρτητη βουλευτής» αναφέρει στην επιστολή της.

Σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο της κ. Φούντα αναφέρεται: «Η πολιτική στάση και θεώρηση της βουλευτού διαφοροποιείται σημαντικά, πάνω από έναν χρόνο τώρα, από την κεντρική γραμμή του κόμματος και πλέον δεν υπάρχουν πολλά σημεία ταύτισης. Πρόκειται για μία δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση για λόγους πολιτικής και προσωπικής συνέπειας».

»Η βουλευτής εύχεται κάθε επιτυχία όσον αφορά στις μελλοντικές επιδιώξεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε έναν πολιτικό χώρο που με πολύ σεβασμό και η ίδια, με όλες της τις δυνάμεις, υπηρέτησε στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της κ. Φούντα έγινε λίγο πριν από την έναρξη της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η Νίκη Φούντα είναι μεταξύ των οκτώ βουλευτών που έχουν υπογράψει κείμενο για την εξεύρεση συναινετικής λύσης στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ

Με ένα πολύ λιτό κείμενο σχολίασε η ΔΗΜΑΡ την απόφαση της βουλευτού.

«Η βουλευτής κ. Νίκη Φούντα, με την ανεξαρτητοποίηση της, επέλεξε το δρόμο της. Η Δημοκρατική Αριστερά συνεχίζει το δικό της» αναφέρει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024